Cbox
[older messages]
19 Jan 21, 07:01 PM
astro admin
episod 26 updated
20 Jan 21, 10:10 AM
Anisa
27 belom updated?
20 Jan 21, 08:41 PM
Elia
Hallo salam kenal aku dr indonesia, bidadari salju 28 belom update kah
20 Jan 21, 09:12 PM
astro admin
@Elia yes it will updated on 21 jan 2021
20 Jan 21, 09:12 PM
astro admin
ya ia akan dikemas kini pada 21 jan 2021
21 Jan 21, 09:27 PM
Allyiamiera jenron
Saya mau menonton angkara cinta epp 59
21 Jan 21, 10:17 PM
astro admin
sila lawati halaman ini untuk menonton episod 59
https://astroria.su/angkara-cinta-episod-astro-prima/
1 Feb 21, 07:15 AM
bea
the maid boleh tengok separuh je?
6 Feb 21, 04:23 PM
ameerah
Hai
6 Feb 21, 05:30 PM
astro admin
@ameerah Hai bagaimana saya boleh menolong anda
6 Feb 21, 08:06 PM
Rita Zahara
Hallo. Assalamualaikum, salam dari saya tepatnya Indonesia. Mau nanya drama baru yang judulnya Bukan Cerita Cinta Cliche tu kapan tayang yaa? Disini nanti di update juga kan?
6 Feb 21, 10:07 PM
astro admin
Walicum Salam
6 Feb 21, 10:07 PM
astro admin
dijangka dalam 24 jam
6 Feb 21, 10:23 PM
astro admin
9 Feb 21, 09:11 AM
Gusri p
Saya mau nonoton melastik ke hatimu eps 11 ya min...please...yg di upload masih eps 10
9 Feb 21, 09:12 AM
Gusri p
Melastik ke hati mu eps 11...eps 10 ter upload 2x
9 Feb 21, 09:29 PM
Akj
Movie aku bunga kenapa tak boleh tgk full
10 Feb 21, 06:34 PM
Fhitariaa_
Assalamualaikum, salam dri indonesia khusus nye pontianak 😊
10 Feb 21, 06:52 PM
astro admin
terima kasih, tolong sokong kami dengan berkongsi pautan kami
15 Feb 21, 02:08 PM
YANGSAKITHATI
APE JADAHNYE MASUK IKLAN DALAM VIDEO MARRY ME SENORITA? IKHLAS KE TAK NAK UPLOAD TU?