3 May 21, 03:23 PM
Admin: Harga lesen memandu adalah valid seperti yang tertera dalam website
10 Apr 21, 06:13 PM
Siti: Saya nak tanye proses lengkapkan lesen dari mula sampai lengkap dpt P belapa lame?
7 Apr 21, 08:29 PM
anonymus..: hai, saya nak tanya, harga lesen kereta Auto (DA) masih sama ke RM1550 tahun 2021 ni?
26 Dec 20, 06:53 AM
Mimi: Kalau area KTM wahyu, boleh pickup ke ?
20 Dec 20, 07:49 PM
suzana sabran: saya duduk di nakhoda dalam
20 Dec 20, 07:49 PM
suzana sabran: belajar kat mana
1 Dec 20, 09:14 PM
HAKIM: hello saya nak daftar amik lesen motor b2 skarang open ke . nak tanya proses laju ke agak amik masa bape bulan untuk dpt lesen p. sya klau bleh nak dpt lesen dlm bulan 2 camtu.
25 Nov 20, 12:09 PM
Admin: Siti boleh contact saya direct ya untuk dapatkan jadual tersebut. TQ
25 Nov 20, 12:08 PM
Admin: Ya Badrul. Awak kena mula dari awal untuk lesen kereta walaupun dah ada lesen penuh motor
29 Sep 20, 03:35 PM
siti: salam...cikgu boleh saya tahu jadual dan masa untuk mengambil ujian lesen motor
27 Sep 20, 06:38 AM
Badrul: Assalamualaikum. Saya nak bertanya. Kalau sy sudah memiliki lesen b2 penuh. Perlukah saya mengambil lesen L semula untuk lesen kereta?
14 Jul 20, 03:08 PM
Admin: Noni, buat masa ni kami tak buat refresher course. Harap maklum TQ
14 Jul 20, 03:08 PM
Admin: Siti, Area Hospital Selayang kami tak sediakan transport. Maaf ya
10 Jul 20, 09:23 PM
Noni: Ade refresher course?
4 Jul 20, 10:24 AM
siti: slm..kalau di area selayang berdekatan hospital tu boleh pick up ke?
11 Jun 20, 10:24 AM
Admin: Waalaikumussalam Fauziah. Boleh contact saya terus di 0123753577 @ pejabat 03-6188 6577
4 Jun 20, 12:50 PM
fauziah: assalamualikum.. untuk lesen kereta auto berapa
29 May 20, 08:52 AM
Halimah: hi.for foreignors how much the licensse will cost if for both motor and car
11 May 20, 01:06 PM
belajarmemandu.net: Buat masa ini, Kami masih belum beroperasi lagi. Kami juga masih menunggu update dari MKN dan JPJ. harap maklum
17 Mar 20, 08:54 PM
Hakimi khozali: Tambah lesen kelas B2 brpa harga lesen?.. Sekarang dah ada lesen kereta.
[older messages]