1 Mac 18, 08:35
Derreck: Ryker2018
1 Mac 18, 08:35
Derreck: Ryker2018
1 Mac 18, 08:35
Derreck: Phillips
14 Feb 18, 19:54
Zilong: Hye kak ana dan abg man. Sihat?
5 Okt 16, 15:34
aisyah: Walaikumsalam.. Erni sya dh email untuk kursus dilangkawi.
27 Sep 16, 11:02
erni: Assalamualaikum...sy berminat nk join kursus asas kecergasan senamrobik. kt area selangor n kl xde wat lg ke ? and lg 1...kursus ni klu wat personal leh ke ? klu guna lo camne lak ?
20 Jul 16, 15:44
AJ: emel saya aj_magic@yahoo.com
20 Jul 16, 15:31
AJ: saya nak tanya, adakah kursus di Kota Kinabalu, Sabah.? kursus dibuat pada Ogos, adakah akan melayakkan kita sebagai instruktor?
25 Apr 16, 18:03
No Name: hai k.ana & a. man?
25 Apr 16, 18:02
No Name: lamanya tak buka website..
7 Apr 16, 12:22
syaiful Anwar: Wasalam Hairul .. ada beberapa soalan sy nak tanya hairul whatup sy 0122295101
6 Apr 16, 14:49
hairul: salam untuk kursus aerodance ada x untuk yg asas
23 Mac 16, 16:34
syaiful Anwar: Miya sila tinggalkan email address disiini
2 Mac 16, 11:51
Miya: Ada buat dekat lahad datu @ tawau..kalau ada boleh emel jadual..tq
2 Mac 16, 11:50
Miya: Selamat pagi..ada kursus utk daerah lahad datu @ tawau...kalau ada bole emel kan
12 Jan 16, 11:35
Syaiful Anwar: Haney.. boleh download borang email atau faks pada kami.. tq
12 Jan 16, 11:34
Syaiful Anwar: Wasalam.. Haney berikan download borang email pada kami semula jfhh_services@yahoo.com
8 Jan 16, 13:14
Haney: Asalam.berminat utk sertai kusus dikuatan tpi klu personal x melalui jabatan boleh kan.so nk register mcmmnan yea
4 Nov 15, 14:27
Syaiful Anwar: Salam hawa Pedometer Hj109 xda dalam pasaran dah.. sorry .. pedometer lain ada
16 Okt 15, 13:50
omar: Assalamualaikum.Sekiranya ade kursus boleh lah send kat email kite k..tq
[mesej lama]