19 Dis 14, 17:07
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
25 Jun 14, 16:45
MalayaHost: Perlukan hosting atau domain? MalayaHost menyediakan hosting semurah RM50 setahun, domain RM35/setahun. Klik pada nama saya :)
9 Jun 14, 20:42
riasanggun: apa yang artis2 ni pakai bila kita tengok kat tv muka dorg halus, gebu je? jom klik sini
21 Mac 14, 22:12
Sarah: Hi, blog kamu sangat cantik. Saya suka sangat. Jom singgah blog saya.
17 Mac 14, 01:58
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
13 Dis 13, 17:56
Zine: Nice adverts you have.. :) come hit back
28 Okt 13, 22:03
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
3 Okt 13, 17:45
Hana Chaca: Nice blog right here! Additionally your site lots up very fast!. :)
26 Sep 13, 23:18
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
25 Sep 13, 18:03
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
16 Sep 13, 11:54
riasanggun: naturactor foundation pilihan mekap artis professional untuk hasil solekan yang halus, mulus, gebu, sempurna
5 Sep 13, 00:05
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
4 Sep 13, 22:43
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
8 Jul 13, 18:45
Abg Superman: Rahsia Abang Tahan Lama!! ---> http://kliksini.in/smp2u
2 Jul 13, 07:45
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 15:49
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
9 Jun 13, 08:31
Album Downloads: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
3 Jun 13, 00:28
Dr Irfan: Teknik SEBENAR Jana 5 Angka Seminggu!
22 Mei 13, 00:02
cboxadvertisement: Anda ingin beriklan dicbox seperti ini ? Percuma hanya di www.simplifiednow.com - Cara Beriklan Era Baru
21 Mei 13, 01:56
Product Testing: heyy, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com contact us
[mesej lama]