25 Jun 14, 06:32
MalayaHost: Perlukan hosting atau domain? MalayaHost menyediakan hosting semurah RM50 setahun, domain RM35/setahun. Klik pada nama saya :)
20 Mar 14, 16:01
Alim kucing: Jom share status dakwah
29 Oct 13, 10:28
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
2 Jul 13, 06:05
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 13:47
abg superman: cara buat pemegang handphone guna garpu je beb :D
19 May 13, 23:45
Product Testing: hey, nice blog! wanna trade links? www.FreeProductTesting.com contact us
12 May 13, 02:18
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
18 Jan 13, 13:35
FREE ALBUMS: Nice site here! Exchange links? www.AlbumFiend.com Trade traffic with the Best!!
11 Nov 12, 21:40
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
2 Nov 12, 10:54
hazin: Salam Perkenalan. :-)
23 Oct 12, 15:29
li3c3ster8452@yahoo.com: ye ade ape
6 Sep 12, 13:32
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
17 Aug 12, 14:56
Liana: Wahh tak sangka, proton pun der lagu raya :-)
4 Aug 12, 19:48
Elly: Hai, cantik la blog awak, jom lihat blog saya pula
5 Jul 12, 14:30
OpenboxMalaysia: nak tgk Astr0 Full Channel tanpa langgan Astr0?? Ada Astr0 First lagi :)
5 Jul 12, 11:35
lelaki kacak: jom ikut saya karok :D
3 Jul 12, 17:22
FreeJoomla: Dapatkan panduan joomla 2.5 percuma. Download Disini sekarang.
29 May 12, 14:59
Grafik: Suka photoshop? jom like page nie
17 May 12, 21:29
rosfariza: hye awak..bucuknye :p jemput dtg blog saya :)
17 May 12, 20:11
anis nabila: hye tuan tanah :) sport check jap kat sini :D
[older messages]