23 Oct 13, 03:01
viezzie: I suka blog awak. nak g party tak? >>http://t.co/c1dYfBzyoY
19 Oct 13, 03:52
Pengasih: Berat jodoh? Cuba guna minyak wangi ni..daya tarikan anda bertambah seperti magnet..
18 Oct 13, 16:41
TiruFB: Saya tiru web fb..jemput le tengok jadi ke tidak..sy juga sediakan ruang utk beriklan secara percuma..pasti dapat perhatian sbb saya sedang giat mempromosi web ni secara besar2an.
2 Jun 13, 10:55
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
16 Mar 13, 23:23
rinee arina: hii :) singgah la blogshop baby saya ye :D
24 Feb 13, 17:02
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
21 Jan 13, 20:51
suhana osman: hana datang buat huru hara leh :D
5 Jan 13, 02:22
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
25 Dec 12, 13:35
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
10 Dec 12, 22:23
miss karen: haii tuan blog :) apa khabar :)
1 Dec 12, 14:20
mr herman: vroom2 nak naik kereta saya tak? :)
3 Nov 12, 23:30
hasrin: Salam Perkenalan. :-)
30 Oct 12, 22:37
suki: Salam Perkenalan. :-)
21 Oct 12, 21:36
RGCX Gold Investmen: Invest In Gold & Get Monthly Dividen with RGCX Brokerage Company with MT4 No Margin Call
25 Sep 12, 10:21
Arni: Hai, saya dah layari blog awak, jom visit blog saya :-)
14 Sep 12, 05:10
amri: perggg artis awal ashaari tengah berlawan dengan bini dia scha la.. jom tengok :-)
11 Sep 12, 18:21
Ziza: Jimatkan kertas sambil menangi iPads :-)
5 Sep 12, 18:24
pn nana: awk ada keje x?
1 Sep 12, 03:06
Asni: Hai awak :-) .. Mencari video tutorial? jom ketahui disini.
18 Aug 12, 00:27
ayu: jom kongsikan pengalaman kereta anda :-)
[older messages]