21 Dec 15, 09:39 AM
Fiza: Fiza follow sini, join Kontest SEO MYiDEAKiNi.com 2015...
3 Dec 15, 11:46 AM
tripledoses: salam. sy mencari anak kucing jantan jenis turkish van utk adopt. ada tak jual?
26 Nov 15, 12:38 AM
muizz: Saya x minta ape2 bayaran pun.
26 Nov 15, 12:37 AM
muizz: Saya bagi sangkar dua tingkat ada dual.klu boleh ambil la semua kucing tu sbb diorang adik beradik
26 Nov 15, 12:35 AM
muizz: Sape2 nk adopt pun boleh.lebih
26 Nov 15, 12:35 AM
muizz: Tahu x mana2 temp at perlindungan kucing di negeri sembilan?saya nk hantar/bagi kat tempat tu.
25 Nov 15, 11:45 PM
muizz: Tumpang tanya..
25 Nov 15, 11:45 PM
muizz: Hi,
23 Nov 15, 08:31 AM
ZUL & AZIZI PETS CENTRE: |@nadiah| Kalau kritikal bawa terus ke klinik vet yang berhampiran. Terima kasih...
23 Nov 15, 08:30 AM
ZUL & AZIZI PETS CENTRE: |@ziera lie| Kami mula beroperasi pada 01 Jun 2014. So kira hampir 1 tahun lebih le dalam bisnes ni.
21 Nov 15, 01:41 PM
ziera lie: Brpe lama dh cik zul&azizi brkecimpung dlm dunia kucing ni?
21 Nov 15, 01:34 PM
ZUL & AZIZI PETS CENTRE: |@ziera lie| Terima kasih atas komen...kenalah minat kucing...kucingkn haiwan kesayangan Rasulullah
21 Nov 15, 01:25 PM
ziera lie: Wlupun x minat kucing tp suka tgk kucing2 zul&azizi pets centre
21 Nov 15, 01:24 PM
ziera lie: Chaiyok2!!wlupun x minat kucing tp suka tgk zul&azizi pets centre sjak msuk dlm nasi lemak kopi o br
9 Nov 15, 03:46 PM
nadiah: anak2 kucing sy diserang pnyakit mata yg sgt ngeri..bengkak dan mcm bernanah. hrp dpt tolong :cry:
30 Oct 15, 04:55 PM
ZUL & AZIZI PETS CENTRE: |@fahmi| ada jual, boleh berurusan melalui sistem wassap di 017-6691143..Terima kasih.. :-D
30 Oct 15, 04:20 PM
fahmi: salam. ada jual blackwood untuk kitten dak
29 Oct 15, 09:25 PM
ZUL & AZIZI PETS CENTRE: |@rif| kalau guna waze just taip 'zul & azizi pets center' mest jumpa atau call terus ke 017-6691143
29 Oct 15, 10:53 AM
rif: kedai kt mana..cri tk jumpa pun
15 Oct 15, 11:09 AM
ZUL & AZIZI PETS CENTRE: |@maz| Kami akan hantar ke panel kami yang dilantik. Kos untuk mandulkan kucing jantan RM99.00. TQ
[older messages]