10 Jun 15, 09:53 PM
MY Stream: Hi there. Blogwalking :) http://www.malaysiastream.com/
8 May 15, 03:39 PM
Princess Elsa: Hi there..Blogwalking here. Visit my blog http://bit.ly/1ePVw4n
12 Sep 14, 09:31 PM
ako: bagi ako, trek memang terbaik, best, tp tak puas hati bile ada basikal yang bersih sampai dulu selepas kita berhempas pulas habiskan kayuhan. mungkin boleh diperbaiki di masa hadapan.
10 Sep 14, 12:54 PM
Kak Ton: Teguran membina dari Syah..
10 Sep 14, 12:53 PM
Syah: cuma pada saya jgn terlalu kecewa pada perkara2 yg mungkin tak menjejaskan sgt.penganjur akan belajar dari pengalaman.saya datang dari pantai timur utk bkayuh di trolak.happy dpt bkayuh.
10 Sep 14, 12:49 PM
Syah: maksud no plate lain2 td tu no plate tak sama mcm dlm list sedangkan sebelum tu penganjur kata xleh tukar no.plate
10 Sep 14, 12:48 PM
Syah: pada saya event ni takde masalah sgt.trail pun bagus.ada juga yg mengeluh kata trail dah hujung2 macam makin susah.tp pada saya masih ok.
10 Sep 14, 12:46 PM
Syah: ada juga saya tnampak satu simpang yang org boleh tsalah masuk jd shortcut. tp masa tu saya ada nampak marshall panggil semula rider
10 Sep 14, 12:44 PM
Syah: katanya no dah tetap. tp takpelah,kita cuba faham situasi penganjur. yang penting kita nak berkayuh join event.
10 Sep 14, 12:44 PM
Syah: mungkin bukan mudah untuk menganjur dgn jumlah peserta yang ramai. tsalah tsilap tu mungkin ada. team saya sendiri pun boleh no plate lain2 sedangkan sebelum tu saya ada request feveret no tp x dapat.
9 Sep 14, 09:26 PM
kecewa lg: byk yg xfhm...pasal xtau baca masa register kan da minta size baju bermakna da tentu kita da booking....lain la walk in register...sapa kita biasa lain de wt mcm tu..ntah le kaki ampu byk sgt
9 Sep 14, 09:16 PM
kecewa lg: pasal da booking mesti byr....pasal mau kayuh tu pasal daftar ...penting Wang je....mad Aaron penganjur ke nk masuk campur
9 Sep 14, 09:09 PM
kecewa lg: mmg la bkn print dorg akn print ikut peserta order mad Aaron...kena blh sembang besar la....org nk wt event awal2 kena tgk order baju dulu bkn kira duit masuk...
8 Sep 14, 09:54 PM
sari: lain kali kita boycott event yang ini. bayar sama sama. race sama sama. hadiah lain lain. apa ni. undang undang karton ke. dah lah tu ais cream pun habis. lansung tak merasa.
8 Sep 14, 09:53 PM
sari: lain kali kita boycott event macam ini. Bayar sama sama, race sama sama . hadiah lain lain. apa ni undang undang karton ke.
8 Sep 14, 06:11 PM
TSKI: Keseluruhan jambori nora bg 5 bintang, terlepas pandang satu dua benda itu adalah biasa yg penting terima kekurangan dan perbaiki dimasa hadapan...terbaik
8 Sep 14, 12:10 PM
aliV: Salam TSKI, sy salah seorang ketua marshall finishing. Mohon maaf diatas kesilapan anak buah sy & sy menerima teguran anda secara positif.. Insyaallah next time akan lebih baik..TQVM
8 Sep 14, 11:21 AM
TSKI: Sape2 yg nak buat jambori ambik contoh NS Nature..kendalian finishing terbaek supaya x der rider yg jujur berkayuh teraniaya...
8 Sep 14, 11:16 AM
TSKI: sedikit teguran..finishing marshal x der pengalaman rider spai terus bg ranking tanpa check sticker CP
8 Sep 14, 11:15 AM
Kak Ton: hye bapak mad aaron, lame xnmpak mane menghilang...ade join ker ritu? xtegur pon..
[older messages]