10 Oct 16, 04:14 PM
diey: Salam, terima kasih utk lagu Hai Anak.. best sgt, dan mengingatkan anak ni amanah Allah
8 Aug 15, 11:37 PM
anas: terbaiklah lagu Tuhan ingin khbarkanku!WOW .Allahu Allah..
31 Jul 15, 09:39 PM
hadirah: assalamualaikum , lagu dalam sujud cintaku memang best dan harap akan ada lagi lagu yg menyentuh jiwa .
9 Jul 15, 05:24 PM
cica: snak tanya kalau tiket fligh tto seoul dah beli pada 3-8 nov 2015 just nak amik pakej ground tu ok ke ?
26 Jun 15, 09:59 AM
rakam khanah p. ramlee: Salam, saya cuba call talian henpun tuan tapi tak dapat. Ada hal penting mengenai lagu doa memohon syurgamu by ustaz fadhil rahman. Lagu ni tak lulus. Mohon call semula kami di 0322887643. Tq
4 May 15, 03:40 PM
awaza: bw & follow..kalau sudi follow balik ek.
24 Feb 15, 05:15 PM
Alisya: Dah lama x blogwalking.. Singgah sini kejap :)
21 Jan 15, 11:08 AM
feeqa: baby alex sgt comel!!
28 Dec 14, 03:41 PM
Farliana: Thanks..banyak info menarik kt sini :)
25 Dec 14, 12:43 AM
Princess Elsa: Hi trere..Blogwalking. Feel free to visit us here http://goo.gl/rwKwwD
4 Dec 14, 06:01 PM
INFORMASI: 10 cara terbaik jimatkan minyak kenderaan anda http://goo.gl/l5jncC
3 Dec 14, 07:42 PM
Proton Iriz: Dapatkan harga terkini PROTON IRIZ http://goo.gl/qFZiZU
28 Nov 14, 12:27 AM
BR1M 2015: Pendaftaran baru dan tarikh bayaran BR1M 4.0 tahun 2015 http://goo.gl/3riTHd
25 Nov 14, 09:49 PM
Kamal: Singgah cari ilmu jap :)
18 Nov 14, 05:18 PM
fans: alex comel sangat masyaallah. teringin nak jumpa :)
1 Nov 14, 03:42 PM
AA: abg adi dah ada calon keee :p
5 Sep 14, 05:51 PM
Alin Marlini: Kunjungan mesra dari Mrs Little Voice
25 Jun 14, 04:57 PM
abdhalim: muslimahqowiy: ya masih boleh order lagi. Sila ke fb.com/AlbumSimbolik
25 Jun 14, 01:33 PM
MalayaHost: Perlukan hosting atau domain? MalayaHost menyediakan hosting semurah RM50 setahun, domain RM35/setahun. Klik pada nama saya :)
23 Jun 14, 01:38 AM
muslimahqowiy: assalamualaikum. en halim. masih boleh order tak album nasyeed indie vol 3 tu?
[older messages]