25 May 17, 03:55 PM
TNHAR: Saya repply di komen ya
25 May 17, 03:55 PM
TNHAR: wslm..Ya Ajib. :D
22 May 17, 03:19 PM
AJIB: NAK TANYE PASAL TUKAR NAMA GERAN
22 May 17, 03:18 PM
AJIB: SALAM
17 Jan 17, 07:46 AM
TNHAR: Cara: Ya cara untuk semua wayang.
21 Nov 16, 02:17 PM
-: caranya sama utk semua wayang ke?
12 Oct 16, 01:15 PM
ILI: kak cik!!!!
1 Aug 16, 06:19 PM
TNHAR:: anis: boleh baca entry sy psl mit. xsilap sy ade share cmne nk tau. check kt portal pdrm.
27 Jul 16, 03:34 PM
ainis: macam mana nak tau kita layak ke ujian MIT?
20 Mar 16, 11:10 AM
TNHAR: Filzah..email ape ye?berkenaan ape?kurang jelas hehe
19 Mar 16, 10:39 PM
filzah: kalau email tak balas camne?
10 Dec 15, 11:39 AM
TNHAR: nini: x cabut lagi haha..sebab kwn ade cabut graham die kate xsedap mengunyah since belah tu xde gigi. gigi sy dah x sakit so sy x cabut lah hihi
10 Dec 15, 11:38 AM
TNHAR: eri: MIT x susah lah. biase2 je. sebab die tanya berkenaan diri kita. jwb dgn jujur dan konsisten. soalan memerangkap kite.
4 Dec 15, 02:33 PM
nini: nak tanya awak dah cabut gigi yang rosak harii tu tak? sakit ke tak? saya bakal cabut gigi yg rosak tuuu . sakit gila
3 Dec 15, 12:59 AM
eri: nak tny soalan mit susah ke tak erh???
7 Nov 15, 02:27 PM
TNHAR: paan9494@gmail: ouh..lama x update cite tu..nanti ada masa saya update segera ya! ;)
30 Oct 15, 05:25 AM
paan9494@gmail.com: assalamualaikum cik bila nk update siri bercakap dng jin siri ke 64
28 Oct 15, 08:38 PM
Lily: Blogwalking. Have a nice day.
23 Oct 15, 08:12 PM
KEDAI RAHSIA: UNTUK SUAMI HEBAT GAGAH PERKASA DAN ISTERI MENGGODA
17 Oct 15, 06:10 AM
EasyMoney: Have a blog? Earn 10673$ for every vistor.
[older messages]