4 Apr 18, 03:21 PM
TNHAR: Mariza: Tak pasti sis..xde pengalaman. Dulu sy buat kursus dlm kampus. Uitm anjurkan.
23 Mar 18, 02:41 PM
mariza: haii nak tanya ni . kat mana bleh dapat borang untuk pra kusus kahwen yee . puas dha cari
5 Jan 18, 08:34 AM
TNHAR: Baru sy tau MIT sekarang dah kena bayar. Untung la kami dulu free haha! :nuts:
5 Jan 18, 07:59 AM
TNHAR: hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
27 Dec 17, 02:32 PM
kakokmu: hoiiiiii
5 Dec 17, 02:09 PM
TNHAR: Tips MIT seperti dalam entry. Tq for your visit :heart:
5 Dec 17, 02:08 PM
TNHAR: sorry guys for late reply..saya takde contoh soalan MIT details. yg ada pun seperti yg saya upload dalam entry tu. MIT cash?takde pulak bayar, donno la skrg lain sistem kan. :cool:
21 Nov 17, 10:18 AM
awie: hi nak tanya mit test tu bayar guna cash?
15 Nov 17, 02:04 PM
jason: halo puan..mohon share tips MIT..
15 Nov 17, 12:35 PM
asrol: klu ade bg kt email blh kn
15 Nov 17, 12:34 PM
asrol: blh shre sikit psl nk jwab mit
14 Nov 17, 08:55 AM
karan: ada contoh soalan mit ke
3 Nov 17, 10:54 PM
zarul: hi..boleh share sikit pengalaman jawab soalan mit
11 Oct 17, 03:28 PM
TNHAR: Or drop your number to my email..I will PM then.
11 Oct 17, 03:27 PM
TNHAR: AZMAN: Boleh PM di FB juga crabrose_onelove@yahoo.com.my
9 Oct 17, 12:27 PM
AZMAN: HAI..boleh bagi no fon..nk tnye ttg mit la
4 Oct 17, 03:06 PM
TNHAR: khai: Please do pm me @ fb crabrose_onelove@yahoo.com.my
2 Oct 17, 09:34 PM
khai: i hv a lot of ques . but not via diz chat room . fb myb ?
7 Sep 17, 12:13 PM
TNHAR: Eh typo..Nonon :lol:
7 Sep 17, 12:13 PM
TNHAR: Hai Nonin..thank you :P
[older messages]