7 Nov 15, 11:01 PM
sarkarinaukri: hi friend.. plz add my link to ur blog
26 Feb 15, 11:50 AM
Aria: Kalau org yg kite benci pun tk lupe, apetah lagi yg pnah kite sayang n cinta..
4 Feb 15, 11:11 PM
soul: maaf saya tak ada gambar real utk hostel tp saya ad sediakn pelan supaya awk dpt imagine.. hehehe :)
26 Jan 15, 02:41 AM
SinarMalaysia: Hi there Blogwalking. Visit me back :)
15 Jan 15, 05:27 PM
Lily Yana: Meh aku ajr tips shopping kat korang
15 Jan 15, 11:47 AM
Vivian: Cerite aku jadi pembeli yg bodoh.. huhu..
6 Jan 15, 09:15 PM
Alisya: Dah lame x BW..jngan lupe singgah ye :)
1 Dec 14, 11:14 AM
Linda K: Aku suke makan kat rumahla.. Tak suke beli...
1 Dec 14, 10:53 AM
Junior: Kejayaan lepas bukan kejayaan sekarang boh..
1 Dec 14, 10:22 AM
Fina: Melankolik buat ibuku...
30 Nov 14, 03:24 AM
BR1M 2015: Pendaftaran baru dan tarikh bayaran BR1M 4.0 tahun 2015 http://goo.gl/3riTHd
20 Oct 14, 01:00 PM
Anonymous: Hai wanie ... ade number wasap kakak awk tk ...
16 Oct 14, 12:29 PM
Anesa: Hi awak, ade akaun IG? Cool tak gmbar2 ko tu?
16 Oct 14, 10:48 AM
LoyLa: Cerita berak aku... huhu
12 Oct 14, 10:37 AM
Faliza: Aku dah buat siasatan kes. Jom bace. jeng jeng jeng
12 Oct 14, 10:37 AM
Adam: Mak aku kate, selagi bukan darah daging, manusie ni baik kat mulut je.
12 Oct 14, 01:34 AM
Fikri: done follow back. nice post. nice blog
27 Sep 14, 11:24 AM
Maleficient: Ko takut tak dengan aku???
27 Sep 14, 11:01 AM
Kara: Feveret minuman ko ape? Kite suke teh o ais
26 Sep 14, 04:33 PM
Satucinta: Inilah isu-isu yang berlaku dalam hidup gua... sedih
[older messages]