25 Oct 16, 03:24 PM
Aiman TE: Salam, terima kasih semua
25 Jun 16, 11:29 AM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
24 Jun 16, 11:48 AM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
23 Jun 16, 09:42 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
29 Apr 16, 12:59 PM
ida khalid: blogwalking. have a nice day. come read my review on forex. :)
7 Feb 16, 04:05 PM
syira: salam singgah. survey survey entri perth.
13 Jan 16, 10:07 PM
Owner Blog: Daia, selalu soft ice cream inshaAllah halal. Tapi, takoyaki kena extra careful sebab mostly sauce tak halal. Kami beli pun sebab ada student Malaysia teman.
22 Oct 15, 08:10 PM
zana: utk muslim tour di Japan boleh ke link : https://www.facebook.com/Muslim-Tour-in-Japan-229588303841276/
21 Oct 15, 02:43 AM
Daia: Sis i nk g jepun next year..nk tnye tokoyaki n grean tea ice cream kt sn halal ke..cmne nk tau ye mn halal ur x
20 Jun 15, 01:00 PM
Owner Blog: Waalaikumsalam. Ellyza, best la macam tu. Tapi, kat sana dorang solat raya lambat sikit. Tips2 boleh baca kat blog je. Hehe.
20 Jun 15, 12:58 PM
Owner Blog: Wsalam Najwa. Mesra OKU tu tak sure la tapi public transport kat sana okay la. Kalau Najwa drive, kena pandai car tempat parking la.
27 May 15, 09:35 AM
Ellyza: Assalamualaikum puan, insha Allah, aidil adha 2015 kami sekeluarga sambut di seoul.. sama case macam puan masa 2013...beli tiket tak check tarikh. Looking forward and harap dapat tips :) TQ
1 Mar 15, 03:10 PM
Diandra: Jalan-jalan Blog Awak :)
16 Feb 15, 02:37 PM
Najwa: Salam. Public transport dan jln2 di Perth mesra OKU tak? Sebab bawa kakak OKU. She can walk but not for a long distance. Tgh fikir nak sewa kereta ke public transport je.
7 Feb 15, 07:48 PM
Owner Blog: Azie, kami belum jejak lagi Sydney so tak boleh nak recommend accomodation.
4 Feb 15, 03:46 PM
azie: boleh tak suggest apartment yg reasonable di sydney tuk 7/8 adults
9 Jan 15, 05:31 PM
Alisya: Dah lame x BW..jngan lupe singgah ye :)
23 Nov 14, 11:04 PM
Owner Blog: Izan, Perth tgh summer time tu. Mcm ili lagi prefer time sejuk baru best nak jalan. Rugi la bayar mahal2 tapi nak jalan tak best.
23 Nov 14, 11:02 PM
Owner Blog: Lina, list dia mmg panjang pon. Ignore je part lain tu. Yg penting bila part makan tu, jgn bawak yg rempah2 dan milk based product.
18 Oct 14, 03:29 PM
Izan: As.sallam. Sesuai ke visit Pert bulan Disember ?
[older messages]