25 Jun 16, 01:34 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
24 Jun 16, 03:57 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
24 Jun 16, 02:07 AM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
25 Mar 16, 05:39 AM
akim: 50 sen 20 sen 10 sen 1 sen 1/2 suku 25 sen syiling lama .. 1957 1988 1908 1971 byk lgi ad kt sy
25 Mar 16, 05:30 AM
akim: syiling lama 1990 1767
25 Mar 16, 05:29 AM
akim: syiling lama
23 Feb 16, 02:34 PM
En.Amm: Sy ade duit rm10 cetakan terbalik
6 Dec 15, 12:29 PM
Mus: Sy ada duit syilling lama satu ringgit thn 1901 brp nilai skrg.
6 Nov 15, 12:48 PM
badrul: saya ada syiling Malaya and British Borneo 50cents dan 10cents.
18 Sep 15, 04:20 AM
AHK: rajinkan bc artikel ahk untuk kenalpasti duit lama yang berharga... supaya dpt melupakan impian ribu ribu mcm nak pegi haji balik hari
18 Sep 15, 04:19 AM
AHK: syiling rm 1 tahun 1971 harga rm 10
6 Aug 15, 09:02 PM
rayyan: saya ada 1 ringgit lama tahun 1971..berapa harga ea...boleh whtsp 0178818631
18 Jun 15, 12:14 AM
Asyraf: Salam sy ade syiling erro wassap 0169847844
18 Jun 15, 12:13 AM
Asyraf: Salam sy ade syiling erro wassap 0169847844
21 Apr 15, 04:29 PM
azlin: berapa nak jual duit tu....takkan ratuan ribu gila ke..
8 Feb 15, 05:41 PM
wordsmith: came here!
26 Nov 14, 01:50 AM
madin: saya ada duit syiling 50 sen 1967 sapa2 yg berminat nk beli blh hubungai no 01112974031...harga buleh runding.
13 Jul 14, 08:56 PM
fares wy: gambar le tgk kat mudah.com.johor
13 Jul 14, 08:54 PM
fares wy: admin saya ada rm 10 silver error,jd kala putih,x nak tgk ke
22 May 14, 12:38 AM
suraya baik lagi sopan: admin,saya ada sebalang duit syiling dalam bilik,tak teringin nak tengok ke?kot2 ada yang rare..
[older messages]