25 Sep 12, 11:03
Emy: Hai, blog awak cantik lah, mesti awak pun cantik orangnya :-)
10 Sep 12, 11:57
Ani: Hai, terlalu sekejap kat blog awak. Jom lalu lak ke blog saya :-)
7 Sep 12, 02:06
norman: Nak join tak? :-)
3 Sep 12, 16:25
Nanai: Hi awak, ada sedikit tips untuk awak :-)
28 Aug 12, 17:19
Asirul: Hai awak :-) .. Nak belajar dreamweaver percuma? jom dapatkan disini
20 Dec 11, 06:45
lepak: jom lepak dkat lepak.my
13 Dec 11, 02:42
Lepak.my: jom lepak sini http://lepak.my
4 Dec 11, 05:20
Nazrin: blogwalking sana sini.. jom ke blog saya..
24 Oct 11, 11:11
Felician-Sri Lanka: Thanks a lot keep it up Felician Sri Lanka
25 Aug 11, 07:23
Jom Lepak: jom baca entri tebaru saya..
15 Aug 11, 06:55
Blog Lepak: blogwalking sana sini.. jom ke blog saya..
5 Aug 11, 07:50
Lepak: jalan2 up traffik sini.. jom ke blog saya..
26 Jul 11, 06:10
Mat Lepak: jom lepak dan baca entri tebaru saya..
21 Jul 11, 09:10
BELOG: rasa best la pulak blogwalking hari ni.. jangan lupa visit saya balik..
16 Jul 11, 05:48
Rina: jalan2 up traffik sini.. jom ke blog saya..
12 Jul 11, 08:51
OHBELOG: ohbelog.com komuniti blogger terbaru di Malaysia
7 Jul 11, 06:05
Lepak: blogwalking.. jom jenguk lepak.my
2 Jul 11, 08:47
Nurul Ain: jom visit ohbelog.com
28 Jun 11, 06:30
Lepak: jalan2 up traffik sini.. jom ke blog saya..
25 Jun 11, 19:11
Oh! Belog: jom dapatkan traffik free kat ohbelog.com
[older messages]