4 Nov 15, 09:29
shila kepis: kat mana nak buka pelaksanaan penggunaaan instrument
4 Nov 15, 09:29
shila kepis: aslkm
4 Apr 14, 04:11
fazilah: ksus bi thn lps belum dpt sijil. bl blh dpt? tk
4 Apr 14, 04:09
fazilah: thn ni ada karnival x? senyap je..beri info sikit utk preparation tq
4 Apr 14, 04:08
fazilah: boleh x buat ubahsuai failing yg diberi atas sbb yg dirasa munasabah
20 Mac 14, 08:54
gru pra: admin apasal xde maklumat terkini mcm xberfungsi je blog ni
13 Mac 14, 10:20
cikgu: sabar yo sdr Ujang...sampai maso naek la
6 Dis 13, 05:17
Sdr Ujang: gaji bila naik?
6 Dis 13, 05:17
Sdr Ujang: gaji bila naik?
5 Dis 13, 10:40
Admin: Terima kasih Pn. Rafe'ah atas sokongan kepada blog Unit Pra JPN9
5 Dis 13, 08:57
pn. rafe'ah: jom kongsi idea yang bernas dalam blog ini. saya dah uar-uarkan kpd warga whatsApp prasekolah sban. :D
5 Dis 13, 08:38
pn. rafe'ah: Tahniah kpd warga kerja blog prasekolah. Moga blog ini menjadi wadah bagi melonjakkan kecemerlangan guru-guru prasekolah/ppm, meningkatkan prestasi prasekolah N9 dan dpt memartabatkan prasekolah N9. :biggrin:
26 Nov 13, 12:36
cIKGU: tahniah atas inisiatif Unit Pra JPN membina laman blog ini..harapnya blog ini akan sentiasa up to date..
22 Nov 13, 09:28
Admin: Terima Kasih Puan Fadzillah...Insyaallah, pendedahan mengenai pelarasan sistem fail JPN9 akan diberikan kepada semua guru-guru prasekolah
22 Nov 13, 09:15
fazilah: tahniah...diharapkan slps ni org2 yg dalm ksus failaing dpt sampaikan kpd kami yg kurang arif..tk
21 Nov 13, 08:11
Hairul: Mohon guru2 dapat war-warkan blog ini ke FB daerah masing2.
21 Nov 13, 08:10
Hairul: Mohon guru2 war warkan dlm FB Daerah masing2..
21 Nov 13, 06:54
Admin: Guru-guru prasekolah Negeri 9 khasnya yang dihormati...slamat datang ke blog rasmi Unit Prasekolah Jabatan pendidikan Negeri Sembilan
21 Nov 13, 06:48
Cikgu Ani: walaikumsalam....selalu la jengok2 ke sini...
20 Nov 13, 09:34
kodok oren: hehehehe...
[mesej lama]