11 Mar 16, 08:56 AM
H: Assalamualaikum, nota bio sem 2 takbole dibuka. Saya harap blog in boleh diupdate secepat mungkin terima kasih
26 Dec 15, 05:47 PM
zue: maaf cgu, knp bio nota pst sem2 tak dpt dibuka ?
21 Dec 15, 03:56 PM
Ainur Syazwina: As Salam, mohon note Bio sem 2 pst dibuka. Terima kasih.
10 Nov 15, 01:53 PM
hidayah: salam
10 Nov 15, 01:52 PM
hidayah: assalamualaikum....cikgu...nota untuk sem 4 x boleh download ke ad cikgu?
25 Feb 15, 05:00 AM
Alisya: Dah lama x blogwalking.. Singgah sini kejap :)
13 Jan 15, 05:27 PM
nold: nak download nota kene login?
13 Jan 15, 05:26 PM
nold: nak download nota kene login?
29 Dec 14, 04:59 PM
Farliana: Thanks..banyak info menarik kt sini :)
26 Nov 14, 01:20 AM
Arjuna: BlogWalking sini..Jom singgah blog sye
20 Nov 14, 08:31 PM
admin: Sila dapatkan juga nota melalui portal kolej.
20 Nov 14, 08:30 PM
admin: As salam semua.. maaf kerana lambat memberikan reponse. Untuk nota sila rujuk pensyarah kuliah masing-masing kerana terdapat pembetulan dan tidak boleh diuploadkan di dalam blog.. harap maklum.
19 Nov 14, 06:11 PM
A: tak bolek akses nota utksem 2 :'(
19 Nov 14, 11:05 AM
atiqah yusoff: assalamualaikum,encik.nota untuk sem 2 dah ditutup ke? saya tak dapat nak akses.
19 Nov 14, 03:25 AM
aiwa: please open lecture note for sem 2...tq :)
18 Nov 14, 08:49 PM
H: Mohon nota pdt sem 2 dibuka.
18 Nov 14, 08:48 PM
H: Mohon note bio sem 2 pdt dibuka.
13 Nov 14, 03:24 PM
nana: salam . why nota sem 2 yg boleh pun chapter 1 ja ? mohon supaya nota chapter lain boleh di download jugak . sebelum sambung sem 2 . susah lepas ni nak fotostat .
12 Nov 14, 01:00 PM
KO: boleh saya ambil bio lec note semester 2? terima kasih
10 Nov 14, 08:00 PM
student kmj: *buka *topic
[older messages]