10 Dec 14, 09:58 AM
Raidah: Jalan-jalan sini timba ilmu jap
11 Sep 14, 05:53 PM
din: tak jait bju melayu ke..
15 Dec 13, 08:27 PM
naniey: singgah sini n gud luck utk bisnes menjahit yaaa.. ^_^
8 Dec 13, 09:02 AM
naniey: bestnya pandai jahit baju.... saya support n saya follow!!!
22 Nov 13, 08:30 PM
GematriA: lalu lalang..
15 Nov 13, 10:56 PM
ainaz7679: june mohd...berkenan ke dgn dress tu?
15 Nov 13, 10:56 PM
ainaz7679: emi..selamat malam sudah
15 Nov 13, 10:55 PM
ainaz7679: ya ayu...terima kasih datang melawat..
15 Nov 13, 07:14 AM
june mohd: maxi dress tu sangat cantik!
14 Nov 13, 08:43 AM
emi: Hai, selamat pagi ! :)
13 Nov 13, 09:47 AM
ayu: tukang jahit rupanya.. best nya pandai jahit..
12 Nov 13, 09:41 AM
ainaz7679: adrianna...kebaya pendek,kebaya panjang,kebaya indon akak pun buat..asalkan org yg menempah tu lukis nak macam mana dan bagi ukuran/baju contoh ya..terima kasih
12 Nov 13, 01:23 AM
adrianna: bju kenaya pendek ainaz buat tak?:-)
11 Nov 13, 04:00 PM
ieyy: serious comel and best belog you.. singgah sini sambil follow follow me back okay. thankyou. Hehe
11 Nov 13, 01:50 PM
ainaz7679: terima kasih puteri..
11 Nov 13, 01:18 PM
Puteri: Hi :) Thanks for coming my blog :) Dah follow blog ni ! :D
11 Nov 13, 10:53 AM
ainaz7679: TERIMA KASIH ATHIQI
10 Nov 13, 05:26 PM
athiqi: cntik2 jgk baju kt sini ya
9 Nov 13, 11:43 PM
ainaz7679: terima kasih sya
9 Nov 13, 06:03 PM
sya: salam maghrib. sy bw n follow sini. tq follow mine hee
[older messages]