26 Jun 16, 12:29 AM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
20 Feb 15, 03:07 PM
atul: salam, jom follow blog saya, saja nak tambh kenalan dan bertukar2 pendapat http://atul-withlove.blogspot.com/
7 Feb 15, 07:45 PM
SinarMalaysia: Hi there Blogwalking. Visit me back :)
10 Dec 14, 07:30 PM
Raidah: Jalan-jalan sini timba ilmu jap
29 Oct 13, 02:47 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
22 Oct 13, 11:08 AM
fbclone: jadi tak aku klonkan fb? mai le tgk! register utk test drive ye!
6 Oct 13, 08:16 AM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
2 Oct 13, 09:39 AM
Amirah: Rahsia Isteri Sayang Abang Tahan Lama ----> http://ll.my/isterisayang
30 Sep 13, 12:24 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
28 Sep 13, 12:40 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
23 Sep 13, 11:54 AM
Nurazima: (Lelaki Kuat VS Wanita Cantik?) ---> http://ll.my/kedaix
9 Sep 13, 11:49 PM
Cop Tshirt: salam ziarah..
4 Sep 13, 04:06 PM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
29 Jul 13, 09:20 PM
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
12 Jul 13, 10:12 PM
Abg Superman: Rahsia Abang Tahan Lama!! ---> http://kliksini.in/tahanlama
7 Jul 13, 09:38 PM
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
2 Jul 13, 02:17 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 07:40 AM
abg superman: cara buat pemegang handphone guna garpu je beb :D
25 Jun 13, 10:21 PM
putera izman: salam blog awk menarik jom exchange bloglist :)
21 May 13, 05:56 PM
cboxadvertisement: Anda ingin beriklan dicbox seperti ini ? Percuma hanya di www.simplifiednow.com - Cara Beriklan Era Baru
[older messages]