This Cbox has expired. Renew it here.
jai lanun: Waalaikumusalam Shella :|
Shella: :) asalamualaikum....
jai lanun: haiiiiii
jai lanun: haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =((
Pinoction: :!!
Jai Lanun: ado
Jai Lanun: adoooooo req lagu kat wall ninefm ajo
kruacedragon: 8-| mcm ne nak req lagu ek...?????
kruacedragon: oooo x de org ke....
kruacedragon: salam.........
Dj Abg Long Rockers: Assalamualaikum dan selamat pagi semua....
Dj Abg Long Rockers: Assalamualaikum dan selamat tghari kpd anda semua rakan2 pendengar di NineFM.. anda bersama dengan Dj jai Lanun..
Dj Abg Long Rockers: Assalamualaikum dan selamat pagi semuo...
exb_sharkz: gelak seiiihhh....
dj abg long: nana kau tak perasan plagu yg aku req ermmm..
dj abg long: nana nak lagu deep purple - highway star untuk semua rakan pendengar ninefm.. thq nana
dj abg long: ada org nie nana... kau on air ke hahaha..... bgs2
DJNANA: ada org ke x da hahahhahaha
dj abg long: terima kasih Tuan Rahim...
TuanRahim: salam semua...mantap 40 juta
dj abg long: salam sejahtera semua rakan2 di NInefm
dj abg long: lagu anda sekrang tgh di spinkan ole dj Lobai poji
mohd fadil bin abdul mana: dj..ada lagu terima kasih tak dari awie..
mohd fadil bin abdul mana: best dengar nineFM ....ada lagu terima ksih dari awie tak..
dj abg long: dan selamat petang...
dj abg long: waalaikumussalam helena
Helena: :((
Helena: Ada org x ni?
Helena: Assalamualaikum n selamat pagi sume..
acezakry: :-s ada owg ke kat sini
acezakry: salam..........salam....
dj abg long: selama pagi semua...
dj abg long: dah terlelap ko?
exb_sharkz: baikkk jeq..
dj abg long: apa khabar?
exb_sharkz: pagi selamat
manusiacute-aka.aiman: solamat pagiiiiiiiiiii....
dj abg long: wasalam exb.. slmt pagi...
exb_sharkz: salam smuo waris2
dj abg long: selamat pagi semua...
[older messages]