30 Jun 13, 08:39 PM
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
29 Jun 13, 11:41 PM
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
2 Jun 13, 06:23 PM
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
16 Jan 13, 08:39 PM
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
16 Jan 13, 02:31 AM
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
12 Jan 13, 09:18 PM
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
11 Jan 13, 08:08 PM
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
13 Nov 12, 01:14 AM
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
5 Nov 12, 10:50 AM
bryani: Salam Perkenalan. :-)
3 Nov 12, 09:54 AM
ary: Salam Perkenalan. :-)
24 Sep 12, 11:55 PM
mummyla maya: jom la singgah
12 Sep 12, 06:30 AM
Simah: Menangi Ipad Dengan Astro e-Billing :-)
6 Sep 12, 11:14 PM
maisarah: ni belaja ke keje lagi ha?
6 Sep 12, 05:28 PM
pn nana: awk ada keje x?
4 Aug 12, 10:39 PM
Emilia: Hai, menarik informasi blog awak nie, jom tengok blog saya lak :-)
10 Jul 12, 10:31 PM
Mira: jom ikut mira shopping :)
9 Jul 12, 08:35 PM
Sheila: kita nak kongsi nk bagi unlimited bband nie :D
8 Jul 12, 02:49 AM
Senarai Petua: Meh le tengok petua2 kat blog saye :)
7 Jul 12, 03:30 PM
Rumorslogy: meh la datang rumah saye :)
27 May 12, 09:07 PM
putra: putra datang sini jangan lupa singgah blog putra plak :D
[older messages]