3 Mei 15, 03:37
Princess Elsa: Hi there..Blogwalking here. Visit my blog http://bit.ly/1ePVw4n
3 Apr 15, 03:38
Yllix Media: Jom buat duit.Income lumayan Blogger dengan iklan Yllix Media.http://goo.gl/VvvvU2
28 Feb 15, 02:33
Diandra: Jalan-jalan Blog Awak :)
17 Jan 15, 03:25
PR1MA Online: Permohonan Online perrumahan PR1MA http://goo.gl/Oa1sG6
10 Dis 14, 05:09
Haifa: Lama x blogwalking..Jom blogwalking
20 Apr 14, 06:49
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
14 Feb 14, 10:35
Petua: Baca doa ini ketika membasuh beras!
29 Okt 13, 01:43
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
27 Okt 13, 02:51
Dinda: [color=red][big]Panas! Smartphone Canggih tapi termurah ? Layan>>
14 Okt 13, 02:30
RuangPercuma: Ruang Iklan percuma untuk diisi di web kami. Iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang giat mempromosikan web secara besar-besaran..jemput beriklan ye!
13 Okt 13, 11:18
Viexxie: Nice Blog! kenal jenbsen Button? >>http://t.co/IHnXK71YFV
5 Okt 13, 09:15
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
3 Okt 13, 12:33
kak ton: amboi dah la comei..wangi pulak tu..
28 Sep 13, 04:51
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
4 Sep 13, 08:54
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
29 Jul 13, 08:01
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
7 Jul 13, 11:28
Abg Superman: Rahsia Abang Tahan Lama!!! ---> http://kliksini.in/smp2u
2 Jul 13, 12:59
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
1 Jul 13, 02:46
Siti Nurhaniza: (Lelaki: Besar Panjang Kuat Wangi) & (Wanita: Cantik Putih Gebu Mantap Wangi)
29 Jun 13, 06:22
abg superman: siankan pengantin laki ni :(
[mesej lama]