28 Sep 14, 04:13 AM
niche: blogwalk, to be or not to be
24 May 14, 09:50 PM
Metro: <<Ajal maut kita tak tahu. Great site admin
2 Nov 13, 03:23 PM
SyamStyles: hak blogwalk, hak kami, haha
14 Mar 13, 08:35 PM
PinkClara: Reach your blog. I just read it... Honestly will visit again :)
21 Feb 13, 03:25 AM
Mira: Perhatian kepada pemilik blog.. Anda nak naikkan lagi trafik? jom download ebook strategi trafik sekarang.. yg penting percuma.. http://hos.my/trafik
12 Jan 13, 03:05 PM
NamesHub.net: Domain names registration with lowest price http://nameshub.net/
3 Jan 13, 04:42 AM
- KK -: Koloni Kreatif melawat blog anda. :)
Lewat pulak BW hari ini. tp xpe, sempat juga melawat kesini. Cantik blog ni.
30 Dec 12, 09:03 AM
Cik Cookiess: i was here. Haha. blogjog slowly for today. Nice blog dude.
18 Dec 12, 02:49 PM
Lyn: Nak tahu bagaimana untuk menjana pendapatan sehingga RM38,000 setiap bulan? Klik Disini Sekarang
5 Dec 12, 09:46 AM
<3 fara: Hai.. BlogWalking Here. Visit me back if you dont mind.
1 Dec 12, 11:19 PM
Erie: Web Software <-- Banyak software dekat sini, jom tengok.
26 Nov 12, 09:12 PM
Lisa S: This blog is interesting. Love to read the article :).
25 Nov 12, 09:49 PM
Amy Mastura: Jemu dengan LIKE fan page yg xnaik? Usah tunggu lama lagi,sudah tiada masa..Boleh dapatkan LIKE fan page disini dgn kadar yg murah,cepat dan berkualiti..semua org ingin menjadi popular dan tarikan ramai kan? :D
22 Nov 12, 11:19 PM
Kedai Aksesori Korea: Tumpang lalu ya.. Kami ade jual online pakaian style korea. Datang la cuci2 mata dlu ye. Hehe
22 Nov 12, 09:39 PM
Deanne: Blog walking... Deanne come here to visit blogger. Lets BW together guys. Come join me. i will visit you back.
22 Nov 12, 09:20 AM
Kedai Jersi RARE: minat jersi rare? Saya ada jual. Datang ke blog saya okay?
21 Nov 12, 10:22 PM
Syuhadah: Nak beli hadiah sweet2 kat pasangan korang x? Jom tgk kat blogshop Syu :)
19 Nov 12, 07:14 PM
Paklong: Datang untuk support awak.
Kunjungan untuk hari ni.
Jom support sy pula.
i Follow.
18 Nov 12, 02:31 PM
Aziela: Nisa ade nk share gambar Nida di blog.. Gmbr nida di Bali. Best taw kat situ.. Nk tgk jom ke blog nida
18 Nov 12, 03:23 AM
Muniera: Girlzz yg minat bola sepak meh like page ni… jom kite kumpul2 geng kite kat page tu..
[older messages]