2 Apr 15, 12:46 PM
Yllix Media: Jom buat duit.Income lumayan Blogger dengan iklan Yllix Media.http://goo.gl/VvvvU2
16 Jan 15, 12:37 PM
PR1MA Online: Permohonan Online perrumahan PR1MA http://goo.gl/Oa1sG6
26 Dec 14, 08:27 AM
Haifa: Lama x blogwalking..Jom blogwalking
21 Jul 14, 11:49 PM
3GPBogel: Klik untuk menonton koleksi melayu bogel, video bogel, 3gp melayu dan pelbagai cerita lucah melayu. 18SX sahaja!
24 Jun 14, 06:49 PM
MalayaHost: Perlukan hosting atau domain? MalayaHost menyediakan hosting semurah RM50 setahun, domain RM35/setahun. Klik pada nama saya :)
27 Dec 13, 12:40 PM
Long Haffiz Long Hassan: Plan nak save cost ke London - ini tipsnya || Sharing by 3 years Londoner :)
16 Dec 13, 07:57 PM
nazman: jom jalan jalan ke cameron!
2 Dec 13, 09:28 PM
nazman: jom jalan jalan ke Cameron Highland....
9 Nov 13, 06:56 PM
nazman: jom layan steamboat dengan blogger di Cameron Highlands!
30 Oct 13, 09:08 PM
nazman: jom singgah ke cameron...ada tips perjalanan ni..
21 Oct 13, 07:46 PM
iklansticky: kami sedia membayar komisyen tanpa pelawat membuat pembelian. rogram pay per click paling sempoi.
14 Oct 13, 11:23 AM
nazman: blogwalking here...selamat hari raya aidiladha..
24 Sep 13, 06:08 AM
Marissa: >>> Kedai Suami Gagah & Isteri Cantik >>> http://ll.my/kedaix
5 Sep 13, 05:23 PM
Tengku Marissa Tengku Din: Salam. Dtg sini, alert dengan pencuci muka terbaru. hati-hati dan tolong sebarkan.
2 Sep 13, 06:56 PM
Syafiq The Heroes blogger: Assalamualaikum. Syafiq datang sini taw...entry sebab-sebab kenapa kita kena kol pakwe dan makwe kite..Ramai yang suka entry tu dan kata best..jom jemput baca
1 Sep 13, 09:48 PM
Amanina Cute: Hai cik blog..dah tengok ker video terbaru adibah noor. baru jer keluar. Cuba tengok apa yang pelik pada video tu. Sediakan tisu tau!
1 Sep 13, 10:29 AM
Kak Leha: Salam.Kak leha datang nie, tengah buat aper tu cik, baru lepas tengok lelaki selamatkan kawannya daripada malu, macam kelakar pun ada. Kak Leha penat datang sini, jomlah tengok..
31 Aug 13, 07:33 PM
Kak Zaidah MatNoor: Salam. Urgent!!!! Nak bagitau saper yang ada guna kad Ambank atau Ambank Islamik. sila Alert.Mesti baca dan wajib baca..Tolong sebarkan pada kawan2 yang belum tahu
30 Aug 13, 05:55 PM
LyssaFaizureen: Singgah sini..nak share entry Jom tengok koleksi KERETA-KERETA yang paling SELAMAT didunia. Tapi ada yang kurang ajar cakap kereta elak maut..patut ker..takperlah tengok jerlah kan :)
21 Aug 13, 11:51 PM
STP: Persaingan?Perang harga?Produk tak laku?
[older messages]