22 Mar 19, 04:31 PM
Lina84: Dimana tempat untuk kursus atau latihan ye? TQ
10 Mar 19, 08:52 AM
Shila: Time ambik lesen memandu, perempuan bertudung boleh tak pakai baju blouse lengan panjang?
6 Mar 19, 11:48 AM
JW: Apa maksud badan kenderaan motokar tidak menjulur keluar semasa masuk atau keluar petak? (semasa parking sisi & 3penjuru)
2 Mar 19, 11:06 AM
admin belajarmemandu.net: Marsya, tak sempat tu kalau 3 minggu. Apa-apa pun try call terus cikgu azhan
2 Mar 19, 11:05 AM
belajarmemandu.net: Aisyah, ambik masa dua ke tiga bulan juga.
27 Feb 19, 04:28 PM
marsya: hai nak tanya, kalau dah ada lesen l, nak buat lesen p berapa lama ya? sebab cuti sem saya 3 minggu je
25 Feb 19, 02:37 PM
aisyah: hai nak tanya, biasanya kalau ambil lesen D dari awal sampai ke test JPJ selalunya durasi berapa lama?
28 Jan 19, 11:01 AM
belajarmemandu.net: Kristen, setiap sekolah memandu lain bayarannya. Di tempat kami bayarannya seperti yg dinyatakan dlm website. Jadi rasanya tak ada kes penipuan dari Institut Memandu Sungkai.
27 Jan 19, 02:30 PM
Kristen: Cikgu kris kata bayaran ulangan ujian test jpj ialah RM250. Nampaknya saya dah kena tipu dgn bayaran ujian test jpj yang diberitahu oleh cikgu kris adalah pemilik institut sekolah memandu,sungkai.
25 Jan 19, 07:21 AM
belajarmemandu.net: Kalai, maaf kerana kami tiada perkhidmatan di Jerantut
25 Jan 19, 07:20 AM
belajarmemandu.net: nurul, maaf ya, kami tiada cawangan di sana
22 Jan 19, 09:20 AM
Kalai: lesen memandu auto f
22 Jan 19, 09:19 AM
Kalai: Morning,ada lesen memandu auto di area bandar jerantut
18 Jan 19, 07:51 PM
nurul: nak tanya, ada contact num untuk org yg ajar memandu area bukit jalil?
14 Jan 19, 09:44 AM
belajarmemandu: Kristen, ulangan RM180 sahaja
14 Jan 19, 09:44 AM
belajarmemandu: Hassan, retest RM180 sahaja
7 Jan 19, 11:39 PM
Kristen: Berapa bayaran ujian ulangan sekiranya gagal bahagian II dan III serta jalan Raya (kereta manual)?
1 Jan 19, 09:24 PM
hassan: kalau ulang ujian litar, dikenakan bayaran ke? dan kalau dikenakan, berapa ya?
26 Dec 18, 07:49 AM
belajarmemandu.net: Faisal: Utk kereta manual, RM1150. Untuk B Full, kalau dah ada lesen motor, RM850. Kalau belum ada lesen motor, RM1100
24 Dec 18, 04:51 PM
Faisal: Nak tnye.. Klau nk ambik lesen kereta manual dan motor b full brapa ye. .area paling dekat kat klang kt mna ye..
[older messages]