22 Jan 19, 10:20 AM
Kalai: lesen memandu auto f
22 Jan 19, 10:19 AM
Kalai: Morning,ada lesen memandu auto di area bandar jerantut
18 Jan 19, 08:51 PM
nurul: nak tanya, ada contact num untuk org yg ajar memandu area bukit jalil?
14 Jan 19, 10:44 AM
belajarmemandu: Kristen, ulangan RM180 sahaja
14 Jan 19, 10:44 AM
belajarmemandu: Hassan, retest RM180 sahaja
8 Jan 19, 12:39 AM
Kristen: Berapa bayaran ujian ulangan sekiranya gagal bahagian II dan III serta jalan Raya (kereta manual)?
1 Jan 19, 10:24 PM
hassan: kalau ulang ujian litar, dikenakan bayaran ke? dan kalau dikenakan, berapa ya?
26 Dec 18, 08:49 AM
belajarmemandu.net: Faisal: Utk kereta manual, RM1150. Untuk B Full, kalau dah ada lesen motor, RM850. Kalau belum ada lesen motor, RM1100
24 Dec 18, 05:51 PM
Faisal: Nak tnye.. Klau nk ambik lesen kereta manual dan motor b full brapa ye. .area paling dekat kat klang kt mna ye..
21 Dec 18, 04:16 PM
belajarmemandu.net: Zana: RM190. Boleh rujuk link ni http://belajarmemandu.net/lesen-vokasional/prosedur-lesen-gdl/
21 Dec 18, 08:21 AM
Zana: Assalam. Nk tanya utk lesen gdl van brp kos dia ye?
13 Dec 18, 02:13 PM
ana: Salam. Nak tanya, kalau ambil lesen kereta manual, agak2 brp lama boleh siap ye?
7 Dec 18, 02:31 PM
belajarmemandu.net: Sha: Boleh rujuk link ini http://belajarmemandu.net/etika-berpakaian-semasa-kursus-belajar-dan-ujian/
7 Dec 18, 02:30 PM
belajarmemandu.net: Sha: Boleh puan. jgn lupa pakai kasut bertutup
7 Dec 18, 11:00 AM
Sha: Salam. nk tnya kalau pakai kain labuh dgn blaus bg perempuan muslim boleh tak ?
6 Dec 18, 12:54 PM
belajarmemandu.net: pala: Boleh tau lesen apa tu?
6 Dec 18, 12:29 PM
pala: salam. kalau nak buat ujian 2 dan 3, berapa ek? lesen saya dah mati lebih dari 3 tahun n saya ada bt rayuan kat jpj dan jpj mintak saya buat ujian 2 n 3 semula
4 Dec 18, 03:40 PM
belajarmemandu.net: Sofea: Boleh waze MyEG Selayang. Contact number 03 - 6127 2746.
4 Dec 18, 03:08 PM
Sofea: Kalau nak pergi mengambil ujian komputer di sekitar selayang di mana ye ?
4 Dec 18, 02:27 PM
belajarmemandu.net: Suhaimi Bachek: Dalam tempoh 2 minggu boleh settle insyaallah. Boleh rujuk link ini http://belajarmemandu.net/lesen-vokasional/prosedur-lesen-gdl/
[older messages]