22 Jan 18, 05:23 PM
belajarmemandu: wsalam.. tiada Edy
19 Jan 18, 03:25 PM
Edy: Salam
19 Jan 18, 03:24 PM
Edy: Assalamualaikum tuan,saya nak buat lesen H Ada x?
12 Jan 18, 04:13 PM
belajarmemandu: tak boleh Shah, kena pakai tshirt berkolar atau kemeja
12 Jan 18, 03:59 PM
shah: t-shirt tanpa koler x boleh ke ?
8 Jan 18, 01:27 AM
leo: salam nak tanya sekiranye sy nak amik lesen keta bayaran secara ansurans mcm mane tu?byr separuh lep
4 Jan 18, 05:18 PM
Ahmad: Ada cawangan di Cheras Len Seng atau Alam Damai?
12 Nov 17, 02:06 PM
Dinj: Klu amek kelas tambahan KPP03 shj bolrh ke
8 Nov 17, 01:48 PM
ierra: hi, saya xde basic memandu. i nak plan ambil manual or auto. sama harga x?
2 Oct 17, 07:29 PM
Dee: Nk tanya lesen GDL brp harga
30 Sep 17, 09:11 PM
Aida: Cover area putrajaya x?
3 Sep 17, 01:03 AM
SabariyahSaipul: Berapa harga untuk B2 sekarang?
30 Aug 17, 04:35 PM
azri: berapa harga lesen kereta auto sekarang ye ?
14 Aug 17, 11:48 AM
tina: hi , harga untuk lesen D untuk auto jugak ye ?
9 Aug 17, 09:54 AM
amalia: sy nak upgrade lesen B2 ke D. Berapa kosnya? Ada penambahan harga tak kalau ambil sy dari rumah?
27 Jul 17, 05:38 PM
liza: kalau yg da pandai drive yg belajar di litar tu mmg wajib ye
27 Jul 17, 05:38 PM
liza: sy nak amik lesen D...nak bayar n bile saya bole start?
2 Jun 17, 10:08 PM
haikal: kt mane nk buat lesen memandu
2 Jun 17, 10:08 PM
haikal: hi nk tanye, klau saya area Bandar Baru Selayang
13 May 17, 05:06 PM
elena: hiii
[older messages]