26 Sep 17, 11:02
muni: would love to know the whole story hahah tapi tulah jangan risau banyak sangat tak elok ;)
24 Sep 17, 02:50
Muni: Oh and kes crush tu, apa kata amik jalan selamat dengan cakap 'he's just being nice' 💪💪
24 Sep 17, 02:46
Muni: One tiny fact: kalau kau marah memang nampak obvious lol
24 Sep 17, 12:03
Owner: hey Ken Satoshi. Nice to meet you :D
22 Sep 17, 11:27
Ken Satoshi: Otaku here...*waving hand at you*
19 Sep 17, 02:55
muni: WEH CANVAS PAINT TU NAIS LA DOOOOOOOOOOOO AMAGAH
19 Sep 17, 02:54
muni: hai hana
27 Ogos 17, 09:58
Anis: anis singgah <3
21 Jul 17, 03:51
muni: gon' change url soon. singgah la nanti baca announcement :)
12 Jun 17, 03:01
faye: blogwalking ;)
30 Apr 17, 03:19
owner: @mirra dia bagi ranking mirra. dari 1 sampai 9. 1 yg paling nak. 9 yg paling x nak
21 Apr 17, 04:50
mirra: kita boleh pilih 9 course tu ke?
21 Apr 17, 04:49
mirra: nanti kita akn kene pilih ea,,yg utk 9 course tu? berapa yaa kita boleh pilih?
15 Jan 17, 03:03
Azreen: Blogwalking :D
18 Sep 16, 05:54
Fathi: Blogwalking. Hna kita dah update blog ^^ hehe
14 Mei 16, 02:09
23: thanks, pollow sini pun sbb entry best. blog tema hitam wuu lg best ;)
25 Apr 16, 01:58
23: follow sini ;)
26 Feb 16, 05:28
owner: @yano: walo222 B)
24 Feb 16, 12:32
sarah: bw
18 Feb 16, 06:30
yano: walo222 .
[mesej lama]