13 Jun 14, 09:17 PM
Qaseh: haii... sy singgah sini :)
29 May 14, 03:13 PM
reini: i follow sini #21 . follow i balik ye dear ?
22 Dec 13, 05:18 PM
Cop Tshirt: salam ziarah..
3 Oct 13, 11:33 AM
Man: Blogwalking, singgah blog ni
20 Sep 13, 02:19 AM
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
9 Sep 13, 07:30 AM
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
26 May 13, 08:20 AM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
22 Feb 13, 01:13 AM
Ellysha25: it's me again
18 Feb 13, 08:52 PM
sadiq_segaraga: gud stuff.
17 Feb 13, 08:28 PM
Mus: Mudahkan kerja autoblogwallking dengan software autoblogkalking ni.. kalau nak trafik masuk macam air.. tak nak tak ape KILK DISINI
4 Feb 13, 07:35 AM
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
27 Jan 13, 12:51 AM
fieza: rumah ala2 korea? singgah la blog saya ye :)
17 Jan 13, 10:00 AM
arang: peminat nikon leh datang blog saya :D
14 Jan 13, 02:15 AM
linda pc: what! windows blue?
12 Jan 13, 11:06 PM
abg walit: singgah sini :) abg nak cerita pasal burung walit datang la ye :D
11 Jan 13, 02:30 AM
Lia: Nak pancutkan isteri anda tapi tak tahu cara?? KILK DISINI
2 Jan 13, 06:50 PM
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
26 Dec 12, 05:18 AM
BBB: Jom baca kisah budak bulat yang pelik
23 Dec 12, 08:59 PM
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
21 Dec 12, 09:13 AM
Tinie's: Nice Adverts you have.. :) come hit back..
[older messages]