31 Dec 13, 03:59 PM
Blogger: yelahh HANANI! STALKER!
25 Dec 13, 07:25 PM
Blogger: -_-
25 Dec 13, 07:25 PM
Blogger: yelahh ..HANANI
25 Dec 13, 07:06 PM
Hanani: HAHAHA BIARKAN CBOX INI DIPENUHI DENGAN NAMA 'HANANI'
25 Dec 13, 07:05 PM
Hanani: perlu ke mention dola-dolly lolss
25 Dec 13, 06:27 PM
Blogger: hahha.. thanks dola doly..wahahha
25 Dec 13, 04:11 PM
Hanani: kesah pulak haku hahahaha jkjk
25 Dec 13, 04:11 PM
Hanani: weh, sorry btw aku spam shoutbox kau lol
25 Dec 13, 04:11 PM
Hanani: macam aku? aku nampak je happy go lucky but sometime aku sedih juga. everyone had their own problems. but sesedih aku, aku tak pernah ceritakan masalah aku dekat orang lain coz aku ni suka pendam
25 Dec 13, 04:10 PM
Hanani: dormmate yang faham perasaan kau although depa 'gila-2' sometime. but it doensn't matter at all. kau ada aisyah. (yang bajet comel lololol)
25 Dec 13, 04:08 PM
Hanani: Alaa Wida, jangan lah emo-2 macam ni. ilek la, hidup biar watlek watpis. go on wth y life. pedulikan spekulasi sekeliling. ingat, 'kita kena tabah'. kau aku boleh kata beruntung coz ada dormmate
21 Dec 13, 10:06 PM
missdhira: night walk dekat sini.. :D
20 Dec 13, 12:33 PM
Blogger: Sakit Hati! Hati Sakit
15 Dec 13, 03:34 PM
Blogger: min : ada ke yang aku benci? kehkeh
15 Dec 13, 03:34 PM
Blogger: Yo!
1 Apr 13, 06:13 AM
chef rara: tip meat products processing from me :)
23 Aug 12, 08:38 PM
mr kib: blogwalking :) follow me ya :D
22 Aug 12, 12:38 PM
empunya blog: sure..
10 Aug 12, 11:22 PM
chif rara: hyee dear :) u like follow me? :)
7 Aug 12, 04:53 PM
min(kwn mu): sape yg k0e bnci tu wahidah?
[older messages]