1 Oct 18, 05:24 PM
Ostman: Cmne sye nk beli ye,nk contact no mne?
24 Sep 18, 07:51 PM
Alwani: Salam tuan, kedai di mana..? Kalau walk-in boleh ke..?
22 Sep 18, 01:29 PM
FIZA: salam. sy nak cari kain batik batak ade tak?
31 May 18, 01:28 PM
Faith: Do you ship to the USA? I’m in Hawaii
23 May 18, 07:24 PM
C: Hello. Do you post to the UK?
20 May 18, 12:34 PM
Sri Saadong Batik: fast response www.wasap.my/60129653400
20 May 18, 12:33 PM
Sri Saadong Batik: Nombor contact dah ada kat atas tuan
20 May 18, 12:25 AM
Lynn: Nk tahu hrga borong utk kain pelikat kanak2.. urgent.. wsap 0129191942
17 May 18, 10:59 AM
mizan: nak tanya, contact no telefon ada?
14 May 18, 12:09 PM
Sri Saadong Batik: Boleh Brunei
9 May 18, 11:56 PM
Salam. Jika beli bolih ki: Kirim ke Brunei?
9 May 18, 11:55 PM
A: Salam. Jika beli bolih kitim ke Brunei?
16 Apr 18, 04:35 PM
Reen: Salam, sri saadong batik ni ada dimana ya? hny boleh beli online je ke?
21 Mar 18, 06:08 PM
Sri Saadong Batik: Pembelian minima 10 helai puan
10 Mar 18, 08:31 AM
Asyikah: Assalamualaikum Puan. Boleh ke kalau nak beli setakat 2-3 helai kain batik?
25 Jan 18, 01:54 PM
Sri Saadong Batik: WAALAIKUMMUSSALAM
23 Jan 18, 03:14 PM
Suhaila: Assalammualaikum
18 Jan 18, 04:12 PM
Sri Saadong Batik: Atlas ada
16 Jan 18, 11:25 AM
zul: bleh hntr design sndiri utk tmphana batik
20 Dec 17, 05:42 PM
Yassin: Ada tak stok atlas super 980 pancingan
[older messages]