3 May 15, 03:32 PM
Princess Elsa: Hi there..Blogwalking here. Visit my blog http://bit.ly/1ePVw4n
3 Apr 15, 03:36 AM
Yllix Media: Jom buat duit.Income lumayan Blogger dengan iklan Yllix Media.http://goo.gl/VvvvU2
21 Mar 14, 12:16 PM
Sofia: Hai, saya suka blog. Cantik sangat, Jom singgah blog saya.
16 Dec 13, 09:18 PM
Zine: Nice blog right here.. :) Additionally your site lots up very fast!
28 Oct 13, 08:49 PM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
11 Oct 13, 08:51 AM
Hana Chaca: Hi, Just visit.. great info. I will follow your update. Thanks :)
5 Oct 13, 08:33 AM
jomlike: apa yang fb x boleh, kami boleh..cth: share mood korang dgn status lagu di wall.
3 Oct 13, 12:12 AM
izzue: macam tak caye je awek mengayat aku...ni le penangan minyak wangi power..belum cuba belum tau!
1 Oct 13, 12:23 PM
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
29 Sep 13, 11:21 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
28 Sep 13, 08:29 PM
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
28 Sep 13, 03:41 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
27 Sep 13, 12:20 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
5 Sep 13, 08:17 AM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
28 Jul 13, 08:52 PM
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
10 Jul 13, 12:05 PM
Miss Dina: Hi, Good job, :) right admin? just support u here.. :)
6 Jul 13, 10:46 AM
Farah Fauzana: Rahsia Mudah Untuk Abang Tahan Lama ---> http://kliksini.in/smp
2 Jul 13, 12:24 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 05:21 AM
abg superman: pc utk orang xde budget :)
25 Jun 13, 09:44 PM
putera izman: slm sy tgh cari geng untuk exchange bloglist kalau awk sudi tolong singgah iyer :)
[older messages]