9 Dec 14, 04:51 PM
yayaya: last but not least,ingat perjalanan kau masih panjang,kau kena usaha,dan perlu berani!
9 Dec 14, 04:50 PM
yayaya: syafri,in case kalau anything happen,be professional,smile and head on.life is too good to be wasted.
9 Dec 14, 04:48 PM
yayaya: sbb kita tak tahu jodoh kita dengan siapa.
9 Dec 14, 04:48 PM
yayaya: teruskan menasihati aku untuk jaga batas pergaulan aku,kesilapan aku,aurat aku.semuanya.aku letak dekat bahu kau sbb aku percaya dkt kau yg mungkin jd pemimpin aku.kenapa mungkin?
9 Dec 14, 04:46 PM
yayaya: thank you sayang:)
9 Dec 14, 04:45 PM
yayaya: entahlah.i m just glad to have you here evnthght i never know what thing yg make you love to befriend with me.
9 Dec 14, 04:43 PM
yayaya: you are good.awak baik orangnya.handsome,berharta,beragama,hormat orang tua.awak selalu cakap kat saya,awak sado.exactly,you mmg sado!
9 Dec 14, 04:41 PM
yayaya: im not like another girls who can hang out with their baby,im not like them who wear a good cloth,i am a nerd.but you are not.you shouldnt be here with me.
9 Dec 14, 04:39 PM
yayaya: i teringin jugak nak jumpa you everyday haha but that is imposibble.siapa tak nak? jumpa orang yang kita sayang.give him/her something that he/she likes.i wish that will happen.i
9 Dec 14, 04:36 PM
yayaya: fight againts a small things,act like dumb.ya even we are not like a normal couple who hang out tgther,watch movies together but i surely believe that Allah will suprise us something.insyaallah
9 Dec 14, 04:35 PM
yayaya: and now alhamdullilah,i found you.you bukan tempat i untuk bermanja,menangis tapi untuk semua.kita banyak share benda yang sama.saya suka;) kita bercakap mcm adik beradik,cerita masalah,
9 Dec 14, 04:32 PM
yayaya: saya ni dari kecik memang kasar.bukan sbb too following the type yg boys suka,tp sbb my siblings semua lelaki.and sometimes i hope that i will find a boy-friend yg sama perangai mcm family i jugak
9 Dec 14, 04:30 PM
yayaya: baby, as you know you are a big boy now.and you even can take care yourself.saya ni dah lama perhatikan awak.dari jauh saya tgok.setahun lebih saya bertepuk sebelah tangan.saya syok sendiri lama tau.
9 Dec 14, 04:05 PM
yayaya: sayang
9 Dec 14, 04:04 PM
yayaya: sayang
27 Nov 14, 03:21 AM
nicky: iPad Air 2 launched
21 Jun 14, 09:36 AM
yayayaya: sayang,i miss you
21 Jun 14, 09:36 AM
yayayaya: sayang,i miss you
26 Apr 14, 11:01 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
18 Nov 13, 09:53 PM
pinku: haa , haha usha punya usha jumpa blog kau . nbtw , nice :)
[older messages]