23 Aug 15, 12:02 AM
en.hensem: hai
11 Jan 15, 09:38 AM
Alisya: Dah lame x BW..jngan lupe singgah ye :)
19 Dec 14, 12:25 PM
Gameidiot: portal game easy baru
16 Sep 14, 10:39 AM
Bruce: OK. sorry
4 Sep 14, 08:28 PM
owner: kan sy dah ckp, ianya kisah silam sy yg tak perlu dkenang lg
7 Jun 14, 11:17 PM
Bruce: knapa perlu dipadam? saya pnah follow awak punya post...tiba2 nak baca balik hari ni dah hilang..
24 Apr 14, 07:04 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
17 Mar 14, 05:04 PM
owner: dah padam suma entry..semua entry adalah kisah silam saya yg harus dipadam dan tak perlu dikenang lagi :)
7 Mar 14, 03:13 PM
Bruce: Hi..kenapa kosong je blog ni?
29 Oct 13, 07:37 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
13 Oct 13, 09:38 PM
percuma: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
6 Oct 13, 07:44 AM
promosi: jemput beriklan secara percuma di webkami. kami sedang giat mempromosi web kami dan iklan anda pasti mendapat ramai pengunjung..tq.
3 Oct 13, 01:06 PM
Hana Chaca: Hi, Nice blog, blogwalking here.. :) want make ur face beauty? visit mine..
14 Jun 13, 01:55 PM
midah: anda ditag lagi
11 Jun 13, 11:51 PM
noorhamidahroslal: anda ditag
11 Jun 13, 11:31 AM
ching: hi
10 Jun 13, 11:38 AM
noorhamidahroslal: http://noorhamidahroslal.blogspot.com/2013/06/10-blogger-comel-di-malaysia.html ...anda ditag oleh saya..hehe
9 Jun 13, 05:51 AM
Free Albums: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
20 May 13, 12:39 AM
Product Testing: hey, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com email us
10 May 13, 08:01 PM
Trends: Very cool post! I will visit again to read your update..
[older messages]