29 Nov 14, 12:04 AM
niche: blogwalk, to be or not to be
8 Jun 14, 03:04 AM
Khairy: Cantik site ! Jemput ke site saya sebentar. .
8 Mar 14, 07:03 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
6 Nov 13, 09:08 PM
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
6 Jun 13, 05:25 AM
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
19 May 13, 04:01 PM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
20 Apr 13, 09:52 PM
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
4 Apr 13, 01:38 AM
Azura Cun: BlogWalking here..
15 Feb 13, 09:41 PM
Azlina: Promosi2!! Jangan tunggu lagi untuk memiliki LIKE fan page yg banyak spya page anda menjadi tarikan ramai dan popular..Sila lawat disini.. :)
17 Jan 13, 11:26 PM
Rossa: Video sex position, over 300 new position.. http://www.youtube.com/watch?v=NIw3n_ao0-s
11 Jan 13, 09:40 PM
linda pc: huge smartphone from huawei :D
9 Jan 13, 11:50 AM
Anna: Kunjungan rutin disini!.
Jom melawat ke blog sye pulak.
28 Dec 12, 12:22 PM
IzZ: Style lah blog ni, suke suke..
28 Dec 12, 05:44 AM
linda pc: come to my blog and happy blogging :)
27 Dec 12, 02:17 AM
nurwidi: nice blog, boleh nih main kapan2 main ke blog aku, www.colorfulbiz.co.nr see u in my blog :)
21 Dec 12, 11:45 PM
Lyn: Nak tahu bagaimana untuk menjana pendapatan sehingga RM38,000 setiap bulan? Klik Disini Sekarang
15 Dec 12, 05:05 AM
Dania: Promosi untuk menaikkan LIKE fan page dengan kadar yg murah,cepat dan berkualiti.Saya juga ingin menjadi popular dan tarikan ramai sperti org lain :D
10 Dec 12, 01:02 PM
Jom Kawen: Sape kate kalau kawen takde life? Ade ape
7 Dec 12, 09:16 PM
Iz: Wah comelnya design ni
2 Dec 12, 11:47 PM
Erie: Web Software <-- Banyak software dekat sini, jom tengok.
[older messages]