3 Jul 14, 12:25 PM
IA: Aishah, saya rindu!
19 May 14, 07:37 PM
Miss Dnie: Ecah...be strong!! we have to be strong! aku tau payah..tp just try. Moga Allah lindungi kita semua. May Allah bless ^.^
28 Oct 13, 05:30 PM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
12 Oct 13, 08:31 AM
dotie: makan serangga untuk atasi obesiti..tak percaya? cubalah sendiri!
6 Oct 13, 01:13 AM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
2 Oct 13, 07:05 AM
Norlela: Rahsia Isteri Sayang Abang Tahan Lama ----> http://ll.my/isterisayang
28 Sep 13, 03:23 AM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
27 Sep 13, 05:38 PM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
26 Sep 13, 10:35 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
22 Sep 13, 09:53 AM
Dear: Aishah saya rindu!
3 Sep 13, 05:44 PM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
14 Jul 13, 10:53 AM
putera izman: selamat berpuasa sy singgah kali ke 3 untuk ajak join segmen
4 Jul 13, 03:32 PM
Salina: TISU SUPERMAGICPOWER - Rahsia Abang Tahan Lama.
26 Jun 13, 05:23 PM
putera izman: salam blog awk menarik jom kita exchange bloglist :)
22 Jun 13, 12:16 PM
putera izman: awk jom exchage link nk? kalau sudi nt awk sinngah n komen kat blog saya kat exchange kat site bar
5 Jun 13, 08:38 PM
Kamilia: Kedai Online - Kesihatan / Seksual / Kecantikan (Lelaki & Wanita)
30 May 13, 04:21 AM
putera izman: blog yang menarik... jemput singgah iye :)
9 Mar 13, 04:23 AM
Bella Rossa: Nice blog right here! Additionally your site lots up very fast!. :)
4 Mar 13, 05:29 AM
lulurcantik: dapatkan aroma badan yg wangi dan segar dengan produk lulur kami. pelbagai extract lulur (rose, strawberry, milk, avocado, sengkuang, milk, papaya, green tea, chocolate) kami sediakan untuk anda.
23 Feb 13, 11:38 PM
Rosmah: I get more Twitter followers and Facebook likes using this website . Totally free and safe to use :)
[older messages]