4 May 17, 07:00 PM
admin: Assalam. Kepada yang ingin mendapatkan rawatan, sila hubungi kami di talian 017-4332728 atau 016-4957970
1 Aug 16, 05:38 PM
syifaulhaqq: Assalamualaikum..Kepada yang ingin mendapatkan rawatan, sila hubungi kami di talian 017-4332728
22 Dec 15, 10:27 AM
Rosli: Nanti saya call ust sebab nak tanya pasal pesakit yang ada gangguan
22 Dec 15, 10:27 AM
Rosli: Salam ust, nak tanya pasal rawatan islam, ahad ni ada ust buat rawatan ke? pukul berapa mula?
25 Aug 15, 06:47 AM
THAT THEY: ARE POOR IN THAT WHICH MAKES A LOVER
10 Aug 15, 11:32 AM
YOURE SUPPOSED: TO BE NEAR ME AND BE MY LIGHT IN A DARK PLACE
27 Jun 15, 12:38 PM
Amran: pembedahan, pesakit tu sekarang dah sihat, itulah saya nak cuba rawatan islam sekarang
27 Jun 15, 12:36 PM
Amran: Wasalam,pasal paru paru berair tu saya dengar dari kawan, katanya ustaz berjaya merawat seorang perempuan yg sakit, rawatan katanya 40 hari lepas ustaz bagi rawatan penyakit sembuh dan tak perlu buat
26 Jun 15, 10:15 AM
Hamidah: berkongsi maklumat, harap En. Amran balas
26 Jun 15, 10:14 AM
Hamidah: Assalamualaikum, En Amran saya nak sembang sat pasal rawatan untuk paru-paru berair sebab adik beradik saya sekarang disyaki masalah sama, nak tanya pasal rawatan yang ustaz beri tu, harap dapat
25 Jun 15, 11:44 AM
Said Hisyam: Salam, bulan puasa ada rawatan kan, saya tenguk hari tu pusat rawatan buka ahad pagi, kalau sempat saya datang ahad ni, tq
25 Jun 15, 11:37 AM
Amran: Assalamualaikum ust, saya ingin mendapatkan rawatan untuk kanser untuk abg saya, saya dengar ustaz ada beri rawatan untuk pesakit paru-paru berair, harap ustaz dapat membantu.
23 Jun 15, 04:44 PM
Roslan Daud: Salam, ustaz saya pernah merawat dengan ustaz, alhamdullilah dah sembuh, saya nak rekomen kat kawan saya di kuala lumpur, nanti dia akan call ustaz utk tetapkan tarikh rawatan.
18 Jun 15, 03:48 AM
DATANG MELAWAT KE: WEBSITE ANDA. SEDIA MENANTI KEDATANGAN ANDA KE WEBSITE SAYA
11 Jun 15, 09:10 PM
BUAT DUIT: AUTOMATIK HANYA DARI RUMAH TANPA BERJUMPA SESIAPA PUN. 80% TUGAS PEMASARAN ANDA DI LAKUKAN OLEH SISTEM
4 Jun 15, 05:21 PM
Suzana: Salam, saya nak dapatkan rawatan hari ahad ni, nanti saya call ustaz
2 Jun 15, 11:06 AM
Zainal: Salam, Ustaz sedkit perkembangan, anak saya dah mula menunjukkan tanda tanda kesembuhan, sekarang dia amalkan madu seperti yg ustaz cadang, ada sedikit perubahan dalam masa seminggu, terima kasih
23 May 15, 08:52 PM
AndyParker: ...nice nice nice... http://goo.gl/WpjVl
21 May 15, 11:23 AM
Rashid: Assalamualaikum ust, ust selepas rawatan alhamdullilah saya semakin pulih, sekarang tak mimpi buruk lagi, saya ingin meneruskan rawatan rukyah lagi, nanti saya hubungi ustaz utk tetapkan masa rawatan.
21 May 15, 03:50 AM
ABANGPOWER: SAPU JE TISU MAGIK ABANG PASTI TAHAN LEBIH LAMA DIRANJANG. MAIN 2-3 JAM DENGAN SELAMBER...!
[older messages]