14 Jun 17, 02:28
owee: Salam Sejahtera...tuan boleh saya tahu kedai basikal lama kat kelantan di kawasan mana....?
9 Jan 17, 11:03
iwan: check2
26 Dis 16, 03:33
ejoy: helooo
3 Jan 16, 08:01
Syed: Salam atokmtb. Sy tertarik dgn kedai basikal jepun yg atokmtb tulis dlm blog ni. Boleh saya tahu lokasi kedai basikal jepun tu kat kelantan area mana? Terima kasih 0134908668 syed
24 Sep 15, 01:27
pyan: dah lama sangat citer banglo PD tu..rasanya banglo tu takde
24 Sep 15, 01:25
pyan: admin blog ni dah tak aktif
28 Jul 15, 01:07
aina: Boleh emelkan no owner banglo ni. tq. ni emel sy. amaz1702@gmail.com
28 Jul 15, 01:06
aina: Boleh emelkan no owner banglo ni. tq
28 Jul 15, 01:06
aina: Boleh emelkan no owner banglo ni. tq
11 Jun 15, 04:07
diyana: Salam, boleh tak saya daptkan info tentang banglo ni. nak buat family day. email saya dyanasyamimi96@gmail.com
4 Apr 15, 06:37
Amir: Bole bg details owner dgn no fon owner x psl banglo ni? 0196371220 TQ
24 Feb 15, 08:23
ani: email saya mahani@mbsa.gov.my
24 Feb 15, 08:23
ani: assalamualaikum.. boleh saya dapatkan no. cont baglo di PD.
21 Feb 15, 07:02
Lin: Assalam..saya nak tahu info untuk banglo di PD..boleh bagi di email saya lintu_chiklin@yahoo.com..tq
15 Feb 15, 12:44
azedazri: best.....bole ikut tak
2 Feb 15, 06:18
aini: bminat nk beli basikal touring murah bole bg pdangan
12 Jan 15, 10:37
PKCIK SELAMA KDH: PKCIK TRUJA MAHU JOIN ADMIN @tokMTB JELAJAH NEGERI PAHANG 2015
9 Jan 15, 12:58
afeda: nak dptkan no telefon banglo owner..asap..tq
7 Jan 15, 03:00
Gameidiot: portal game easy baru
14 Dis 14, 09:50
wadi: Assalamualaikum tuan..ade x kasut bundle utkmtb
[mesej lama]