7 Sep 14, 06:37 PM
Anita: Teman2, dapatkan Hotel Bali Murah dan Bagus.....
5 Apr 14, 10:28 PM
gadis gamble: sy dah follow awak :) jom follow sy balik :)
28 Oct 13, 02:20 PM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
5 Oct 13, 02:09 AM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
29 Sep 13, 11:44 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
29 Sep 13, 06:23 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
28 Sep 13, 08:49 PM
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
27 Sep 13, 07:09 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
27 Sep 13, 07:55 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
27 Sep 13, 05:55 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
4 Sep 13, 06:30 AM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
31 Aug 13, 07:22 AM
hana: tinggal beberapa jam sebelum ga tamat! cepat join! tekan nama tu.
18 Jul 13, 07:54 AM
nana: follow cnie..
13 Jul 13, 08:40 PM
putera izman: selamat berpuasa sy dtg lg untuk ajak join segmen :)
29 Jun 13, 04:44 AM
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
21 Jun 13, 08:15 PM
cik rose cute: follow sini....
3 Jun 13, 09:05 PM
Fafa: hai :D
29 May 13, 07:23 AM
putera izman: blog yang menarik... jemput singgah iye :)
23 May 13, 10:37 PM
Eva: just blogwalking, ok banget blognya, mudahan tambah baik kedepannya..
19 May 13, 12:26 AM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
[older messages]