7 Sep 14, 07:37 PM
Anita: Teman2, dapatkan Hotel Bali Murah dan Bagus.....
5 Apr 14, 11:28 PM
gadis gamble: sy dah follow awak :) jom follow sy balik :)
28 Oct 13, 03:20 PM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
5 Oct 13, 03:09 AM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
30 Sep 13, 12:44 AM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
29 Sep 13, 07:23 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
28 Sep 13, 09:49 PM
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
27 Sep 13, 08:09 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
27 Sep 13, 08:55 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
27 Sep 13, 06:55 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
4 Sep 13, 07:30 AM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
31 Aug 13, 08:22 AM
hana: tinggal beberapa jam sebelum ga tamat! cepat join! tekan nama tu.
18 Jul 13, 08:54 AM
nana: follow cnie..
13 Jul 13, 09:40 PM
putera izman: selamat berpuasa sy dtg lg untuk ajak join segmen :)
29 Jun 13, 05:44 AM
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
21 Jun 13, 09:15 PM
cik rose cute: follow sini....
3 Jun 13, 10:05 PM
Fafa: hai :D
29 May 13, 08:23 AM
putera izman: blog yang menarik... jemput singgah iye :)
23 May 13, 11:37 PM
Eva: just blogwalking, ok banget blognya, mudahan tambah baik kedepannya..
19 May 13, 01:26 AM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
[older messages]