8 Jan 15, 11:26 PM
Alisya: Dah lame x BW..jngan lupe singgah ye :)
25 Dec 14, 12:31 PM
Gameidiot: portal game easy baru
28 Nov 14, 09:11 AM
nicky: iPad Air 2 launched
14 Jan 14, 07:17 AM
nicksyam: jalan2 cari trafik. hehe
28 Dec 13, 10:46 PM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
27 Dec 13, 09:31 AM
Long Haffiz Long Hassan: Sharing with rakan pembaca pengalaman day trip to Paris || One day in Paris dah cukup! :)
17 Dec 13, 08:59 AM
nazman: blogger ade tips!
12 Dec 13, 08:15 AM
Zine: Hi, just visit.. great info. I will follow your update. Thanks.. :)
3 Dec 13, 11:15 AM
nazman: jom jalan jalan ke Cameron Highland....
10 Nov 13, 10:43 AM
nazman: jom layan steamboat dengan blogger di Cameron Highlands!
29 Oct 13, 09:38 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
14 Oct 13, 03:30 AM
nazman: Blogwalking! Jom tgk teknologi termaju dari Samsung!
1 Oct 13, 09:08 AM
Hana Chaca: Hello, I come her to support and smile for you :) and smile back to me :) thanks..
6 Sep 13, 09:25 AM
Tengku Marissa Tengku Din: Salam. Dtg sini, alert dengan pencuci muka terbaru. hati-hati dan tolong sebarkan.
5 Sep 13, 10:29 AM
pjuanG: best of proton
3 Sep 13, 08:33 AM
Syafiq The Heroes blogger: Assalamualaikum. Syafiq datang sini taw...entry sebab-sebab kenapa kita kena kol pakwe dan makwe kite..Ramai yang suka entry tu dan kata best..jom jemput baca
2 Sep 13, 02:20 PM
Amanina Cute: Hai cik blog..dah tengok ker video terbaru adibah noor. baru jer keluar. Cuba tengok apa yang pelik pada video tu. Sediakan tisu tau!
1 Sep 13, 11:41 AM
Kak Zaidah MatNoor: Salam. Urgent!!!! Nak bagitau saper yang ada guna kad Ambank atau Ambank Islamik. sila Alert.Mesti baca dan wajib baca..Tolong sebarkan pada kawan2 yang belum tahu
31 Aug 13, 07:42 AM
LyssaFaizureen: Singgah sini..nak share entry Jom tengok koleksi KERETA-KERETA yang paling SELAMAT didunia. Tapi ada yang kurang ajar cakap kereta elak maut..patut ker..takperlah tengok jerlah kan :)
30 Aug 13, 11:55 PM
Nadiah Yaya: Salam tuan blog, harap awak tak terasa, kita kalau menulis blog kena beradab, bersopan santun, Orang kata jangan kurang ajar, dan be positive okay!
[older messages]