25 Mar 17, 10:57 PM
azwa: oww ok
6 Nov 16, 08:32 AM
nadeya1992: lama nya x on blog
12 Jun 16, 06:49 AM
nadeya1992: cantik blog.mcm mne buat header
17 Apr 16, 09:27 AM
azwa: thanks a lot :)
12 Apr 16, 08:25 AM
nadeya1992: besday
12 Apr 16, 08:25 AM
nadeya1992: happy belated besdat hamirul azwa yang ke 24 tahun
3 Dec 15, 11:59 PM
nadia: http://nadeya1992.blogspot.my/
3 Dec 15, 11:57 PM
fasha: backround tu ambik mana
3 Dec 15, 11:53 PM
fasha: mcm mana nak buat welcome to my official blog tu
3 Dec 15, 11:52 PM
nadia: itu pun lupa tah pape
1 Dec 15, 01:38 AM
azwa: huhuh sry lupe
27 Nov 15, 07:26 AM
nadia: klu ye pun tukar la umur tu dah setahun lepas.u not 22 age now
4 Nov 15, 02:37 AM
fasha: cantik .blh ajarkan
23 Oct 15, 07:59 AM
fasha: cantik blog sendiri edit ke.atau awek buatkan
22 Jul 15, 09:34 PM
azwa: hahaaha xded arggg...blog aku yg biase2 j pon
22 Jul 15, 09:34 PM
azwa: hahaaha xded arggg...blog aku yg biase2 j pon
26 Jun 15, 09:56 PM
izat: wei cantik blog kau.ko buat sendiri ke
15 Dec 14, 02:49 AM
azwa: tu wa dah cube jgk bt sdri smpai xjd autoplay..adoiyai pening pkle wa
15 Dec 14, 02:47 AM
azwa: yela awk..wa dah cube pon tp mcm ssh r..serius mmg ssh tuk blj sdri
10 Nov 14, 03:15 AM
nadeya1992: nice blog sapa yg editkan
[older messages]