14 Jul 17, 04:23 PM
supian: bila lagi kursus a/cond akan diadakan
12 Apr 17, 03:24 PM
sue: boleh sy thu senarai kursus personel dan kompeten yg ditawarkan untuk tahun ini berserta maklumat seperti yuran, tarikh, dll. email ke sueastaraya@gmail.com
7 Apr 17, 04:27 PM
izwan: bila ada lagi kursus untuk Bulding operation maintenance?
14 Mar 17, 01:54 PM
khairil: boleh hubungi saya 0199619113.
14 Mar 17, 01:53 PM
khairil: Saya ingin menyertai kursus pendawaian elektrik (mana-mana tarikh dalam tahun 2017 ini)
10 Feb 17, 03:39 PM
asyraf: sdas
10 Feb 17, 03:38 PM
asyraf: Assalammualaikum, saya ingin belajar kursus aluminium. Ada yang boleh membantu saya?
12 Mar 16, 10:18 PM
apih: Assalam... Bila ada kursus untuk buat Chargeman ataupun PW4??
11 Jan 16, 06:28 PM
teoh: xdapt cari kat penang punya kursus >.<
31 Dec 15, 09:59 AM
azman: sila email ke ammarteknik@yahoo.com
31 Dec 15, 09:59 AM
azman: saya hendak mnyertai kursus aircond.
31 Dec 15, 09:58 AM
azman: Kursus utk aircond bila ada
5 Nov 15, 02:09 AM
Diana: Start To Get Money,Just Start To Get Real Visitor : http://goo.gl/Ebe0Kj
3 Jun 15, 03:41 PM
zee: benda ni betul ka,dah send daftar xde reply send whatapp xde keje ka xkeje
1 Jun 15, 01:04 PM
asri: benda alah nie berfungsi tak? cam xde respon pun ...admin mana
11 May 15, 09:53 AM
muhamad: sape2 yang boleh bg respon ..sila email ke muhamadsubri@gmail.com
11 May 15, 09:52 AM
muhamad: kursus bwi ada tak bulan 5 tahun ni
28 Apr 15, 04:55 PM
khairul: salam, nak tanya. kat johor ada tak kursus ni?
9 Apr 15, 09:36 PM
Mahkota Melayu: salam blogwalking.
20 Jun 14, 10:24 AM
Ayie: Best cerita nie :)
[older messages]