11 Dec 12, 03:46 PM
Bhya: Gente eu sou Brasileira então por favor escrevam seus recados em português, assim fica melhor para minha responder vocês
1 Dec 12, 04:21 PM
amri: Berkunjungan. Sama-sama berkunjung yuk.
28 Nov 12, 06:25 PM
Anita: Great info, you may look at my website, we have great solution to improve your website.
27 Nov 12, 06:32 PM
Preety Love <3: Untuk Si Jelita <-- Pelbagai koleksi baju yang cantik2. Jom lawat, tgk je.
25 Nov 12, 10:00 PM
Amy Mastura: Jemu dengan LIKE fan page yg xnaik? Usah tunggu lama lagi,sudah tiada masa..Boleh dapatkan LIKE fan page disini dgn kadar yg murah,cepat dan berkualiti..semua org ingin menjadi popular dan tarikan ramai kan? :D
21 Nov 12, 01:56 PM
Tech Blogger: cara nak detect scam seller di Mudah.my.. Saya ada share di blog saya sebentar tadi
20 Nov 12, 11:45 PM
Honeyz: Usna nk share cara nk cantikkan kulit di blog usna.. Mudah je.. Nk tawu dtg la jenguk blog sy ye
18 Nov 12, 08:52 AM
Mosmoja: Dari satu blog ke blog yg lain, wah bestnye BW. Baru ni jumpa blog yg ni. Cantik blog, nanti sy dtg lagi.
16 Nov 12, 04:20 AM
\0/ Lieya: Jom bertukar trafik. BlogWalking ke blog sy nanti ya.
13 Nov 12, 09:50 PM
Agus: Lawatan gan. Whatsup.. Nice Blog, i like it..
8 Nov 12, 07:04 AM
\0/ Lieya: Jom bertukar trafik. BlogWalking ke blog sy nanti ya.
7 Nov 12, 08:21 PM
Intan Syafiqa: hyeee..wat pe tu? enjoy bw kat kat kat cni :)
6 Nov 12, 04:37 PM
\0/ Lieya: Jom bertukar trafik. BlogWalking ke blog sy nanti ya.
2 Nov 12, 06:03 PM
Julia: rahsia bagaimana tokei-tokei china untung besar.. jom belajar cara mereka deal dengan syarikat besar disana.. KILK DISINI
2 Nov 12, 12:21 AM
Eija: thanks sebab lawat blog ieja.. Nanti lawat la lagi.
24 Oct 12, 05:29 AM
Ieana Cute: Terima kasih diatas kunjungan awak. Lawatan balas daripada sy pula.
23 Oct 12, 02:13 PM
Anee <3: Jom bertukar trafik. BlogWalking ke blog sy nanti ya.
18 Oct 12, 02:22 PM
Atiqi: Menyimpan sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Jom menyimpan sekarang. :)
18 Oct 12, 09:37 AM
Abam Jack: Lawatan perdana nih. BW sesama blogger. Yuk BW.
16 Oct 12, 12:02 PM
NgehNews: post menarik. teruskan update :)
[Mensagens antigas]