26 Feb 17, 02:00 AM
nadhie: jalan2 sini
25 Feb 17, 11:43 PM
Nad: Tapi Picsart yang simple macam cik Renex ni pun Nad tak reti ahahah.
25 Feb 17, 03:12 AM
MJ: mai tag kak reen kat situ, hehehe
25 Feb 17, 03:12 AM
MJ: https://missobsesi.blogspot.my/2017/02/give-away-by-ashasrah.html
24 Feb 17, 09:59 PM
faqiha: jln jln sini :)
24 Feb 17, 12:48 PM
Iera: Jom lah follow blog saya.. Iera tengah jinak-jinakakn diri kalau ada sesiapa sudi ajarkan berbsedar hati iera hulurkan.. Folow blog : http://munamunirah.blogspot.my/
23 Feb 17, 05:02 PM
ka: singgah klik2
23 Feb 17, 04:40 PM
Ardiands: Kunjungan rutin teman :)
23 Feb 17, 11:53 AM
ticesha: tq.. singgah blog akak
23 Feb 17, 01:42 AM
cik candy: Jemput join http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-percuma-by-cik-candy.html
22 Feb 17, 10:03 PM
azwa: tempah dekat orang, okay tak template baru?
22 Feb 17, 10:03 PM
azwa: typo..
22 Feb 17, 10:03 PM
azwa: ari tu tempalte, tempah kat orang.. ok x? ;), baru tukar bulan jan
22 Feb 17, 05:25 PM
eka: singgah jln2
22 Feb 17, 05:21 PM
ayong: bw sini
21 Feb 17, 09:26 PM
mina: soon nak buat giveaway, like jom
21 Feb 17, 11:34 AM
Nad: Selalu jugak guna Picsart tapi tak pernah edit tahap advanced cam cik Renex TT_TT
20 Feb 17, 11:57 PM
cik candy: Jemput join http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-percuma-by-cik-candy.html
20 Feb 17, 11:29 AM
ticesha: jom bw
20 Feb 17, 10:40 AM
ika: bw here
[older messages]