22 Jan 15, 09:08 PM
SinarMalaysia: Hi there Blogwalking. Visit me back :)
13 Jan 15, 05:41 AM
Gameidiot: portal game easy baru
25 Dec 14, 09:25 AM
Princess Elsa: Hi trere..Blogwalking. Feel free to visit us here http://goo.gl/rwKwwD
13 Dec 14, 06:48 PM
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
21 Oct 14, 05:27 AM
nicky: iPad Air 2 launched
24 Sep 14, 07:19 PM
1Malaysia: Semakan gaji secara online melalui E-Gaji
11 May 14, 12:55 PM
AtikLatifah: Hallo kak, promisenya lanjut dong kak :)) penasaran kak, banyak yg nunggu lho... semangat lanjutin kak tri :)
10 May 14, 05:44 PM
Daftar PR1MA: Hello Admin. Blogwalking here. Feel free to visit me back.
16 Mar 14, 03:49 PM
Sarah: Hi, blog kamu sangat cantik. Saya suka sangat. Jom singgah blog saya.
19 Dec 13, 09:23 PM
Zine: Hi, nice blog, blogwalking here.. :) want make ur face beauty? visit mine
29 Nov 13, 03:59 PM
AtikLatifah: Hi kak, promise-nya lanjutin dong, lama banget nggak lanjut dan tega bikin penasaran .. Lanjut kak lanjut, semangat :)
26 Nov 13, 04:27 AM
syamStyles: kunjung mngunjung cari trafik. hehe
10 Oct 13, 08:01 AM
amanda: hii :) welcome to my vlog :) hope can follow and give idea what video u like :D
7 Oct 13, 08:25 AM
Miss Jenny: Hi, Just visit.. :) great info. I will follow your update. Thanks..
5 Oct 13, 11:08 PM
Hana Chaca: Hi, Good job, :) right admin? just support u here.. :)
31 Jul 13, 11:19 PM
kikin: blognya kereen, gimana nghiasnya :3
29 Jul 13, 11:00 PM
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
2 Jul 13, 03:28 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 09:41 AM
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
18 Jun 13, 10:18 AM
Atik: Kak, blognya nice dweh;) Promisenya tlg lanjut dong kak, penasaran -_- Ditunggu kak, udah lama buanget loh enggak lanjutin itu ff -_-
[older messages]