25 Nov 12, 11:04 AM
Nong: Salam Ukhwah fillah Azan :)
6 Nov 12, 10:10 AM
Aliff: Aliff pergi ke Kota Bharu, insyaallah...
6 Nov 12, 10:09 AM
Aliff: Tapi x sure pula boleh jumpa Khairul ke x kat sana nnti.
6 Nov 12, 10:08 AM
Aliff: Askm Khairul. Insyaallah bulan November ni Aliff pergi Kelantan.
4 Nov 12, 01:15 PM
Aliff: Link ke gmbr: http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/409070_465885490130372_1682245531_n.jpg
4 Nov 12, 01:14 PM
Aliff: ...tngok gmbr yg diorang post kat FB, rasanye Khairul berdiri kat tepi skali masa persembahan kan?
4 Nov 12, 01:13 PM
Aliff: Askm Khairul Azan. Masa Khairul buat persembhn ari tu, Aliff x perasan muka Khairul, tapi bila...
1 Nov 12, 09:02 PM
Aliff: Hope we can BFF :) walaupun kita duduk di tmpt yg berjauhan...
1 Nov 12, 09:01 PM
Aliff: Tapi Aliff x dpt cam Khairul masa korang buat persembahan. Very sorry for that :cry:
1 Nov 12, 09:00 PM
Aliff: Khairul dpt nmbr 4? Very tahniah to you, Khairul. Kelantan dh buat yg terbaik :)
31 Oct 12, 10:58 PM
Aliff: Anyway, you guys are so great. I will go to Kelantan soon, Insyaallah
31 Oct 12, 10:57 PM
Aliff: Unfortunately, Aliff x dpt cam muka you masa buat persembahan. Nape ye? Tolong balas please :)
31 Oct 12, 10:56 PM
Aliff: Tahniah sbb dh buat persembahan paling baik masa kat Melaka walaupun x dinobatkan sbg Johan.
15 Sep 12, 10:58 AM
Jack V3: Kunjungan kembali.....
14 Sep 12, 04:43 PM
Nur Suhaili: pewiittt..singgah jap..jemput datang lawat saya plak k ? :D
14 Sep 12, 12:57 AM
Tasha Shilla: Hi, Saya datang melawat .. :) blog awak nampak kemas.
13 Sep 12, 05:21 AM
Nadia: haiiii..walking here and read ur post..nice site :D
12 Sep 12, 09:13 AM
Suezi: BlogJog here. Wahh.. meriah blog ni.. :)
11 Sep 12, 10:32 PM
Aliff: Askm :)
11 Sep 12, 08:55 PM
nur hayati: :)
[older messages]