2 Aug 16, 10:18 AM
wny: nak tanya pasal hedgehog apa ciri2 dia ngandung sebalb tengok i punyaa dia lain cm gigit2 yang jantan then i still blur nak jaga diaorang bagi suggestion please
25 Jun 16, 11:02 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
25 Jun 16, 01:41 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
24 Jun 16, 01:35 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
23 Jun 16, 08:32 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
22 Jun 16, 01:03 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
22 Jun 16, 12:00 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.fairy2u.my
1 Apr 16, 02:31 PM
jeenty: i nak tahu lebih lanjut lagi pasal silaj
7 Oct 15, 05:52 PM
muezz: cik aisyah, barang hedgehog selalu ada dijual di kedai yang menjual haiwan eksotik... contoh di pet wonderland, midvalley
7 Oct 15, 05:51 PM
muezz: salam semuanya :-D
7 Aug 15, 10:58 AM
cikjaja: eh muaz, upm ke? hai, dah jadi alumni blom? hehe
17 Jan 15, 05:51 PM
mrleo: salam bro
3 Nov 14, 04:25 PM
Aisyah Solehah: barang keperluan hedgehog ada jual dimna ye?
23 Jun 14, 10:19 AM
Muezz: Deans, betina perlu masukkan ke dalam sangkar jantan.
17 Jun 14, 01:25 PM
Deans: muez, bagaimana ye jika kita nak beri pasangan kepada ferret , adakah ianya same seperti kucing?
16 Mar 14, 03:26 PM
Amira: Wow! Blog awak sangat cantik, jom lawat blog saya.
14 Mar 14, 12:33 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
7 Mar 14, 11:19 AM
Muezz: kalau nak letak balik si bapak jantan tu, just letak ngan mak je 1 sangkar
7 Mar 14, 11:18 AM
Muezz: to sara: lepas 7 minggu mesti pisahkan setiap anak jantan, xboleh campur langsung
3 Mar 14, 08:12 PM
sara: sbb i punya hedge da almost 3 weeks kt luar.. baby pon seme da bukak mata.. rase2 da bole mskkan blom dlm sangkar yg sama?
[older messages]