25 Jun 16, 09:29
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
25 Jun 16, 11:43
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
25 Jun 16, 09:06
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
1 Nov 15, 03:51
Diana: Start To Get Money,Just Start To Get Real Visitor : http://goo.gl/Ebe0Kj
7 Jun 15, 07:20
MY Stream: Hi there. Blogwalking :) http://www.malaysiastream.com/
18 Apr 15, 05:09
afra: bw
25 Jan 15, 10:55
SinarMalaysia: Hi there Blogwalking. Visit me back :)
25 Dis 14, 02:14
Princess Elsa: Hi trere..Blogwalking. Feel free to visit us here http://goo.gl/rwKwwD
12 Dis 14, 06:59
intan: Assalamualaikum, sy sangat berminat nak belajar crochet ni. sy tinggal kat puchong. Boleh ke nak belajar dgn awak?
4 Dis 14, 07:49
INFORMASI: 10 cara terbaik jimatkan minyak kenderaan anda http://goo.gl/l5jncC
28 Nov 14, 07:27
BR1M 2015: Pendaftaran baru dan tarikh bayaran BR1M 4.0 tahun 2015 http://goo.gl/3riTHd
28 Nov 14, 12:38
Gameidiot: portal game easy baru
16 Jun 14, 12:05
aza: salam..saya pun suka crochet..tapi dah lame x buat xde masa..lepas ni bile tgk blog zaza..dah rasa berkobar-kobar nak start balik
7 Jun 14, 02:19
Daniel: Nice site! Sila la ke blog saya sebentar . .
27 Mei 14, 02:46
zaza: alya sori akak br buka blog..add akak kt suziyana sulaiman
21 Mei 14, 02:03
sidah ppdjb: hai!! saya suka lihat hasil krattangan awak camna saya nak dapat contoh dan cara-cara mengait kotak tisu...ples....
21 Mac 14, 01:07
Sarah: Hi, blog kamu sangat cantik. Saya suka sangat. Jom singgah blog saya.
26 Feb 14, 08:42
zaza: sebarang pertanyaan atau tempahan boleh email kat saya..
25 Feb 14, 09:29
suhada hamsaini: as salam sis kalo nak order sweter baby yang di kait guna benang boleh ke
9 Feb 14, 10:16
Kutipan Derma: Bagi pihak sekolah pondok An-Nur, mohon jasa dan sumbangan tuan puan semua untuk tampung kos penyelenggaraan sekolah.
[mesej lama]