21 Sep 20, 11:12 PM
Ayien: Area mana je ad qq baby shop ni
15 Sep 20, 12:43 PM
laila: kenapa pakaian yang sold out masih di display dalam web, x nak buat kemaskini?
15 Sep 20, 12:02 PM
QQbaby Mee Yuen: eda: payment received, already postout yesterday, TQ
12 Sep 20, 05:41 PM
eda: hi. already paid postage fee. rm 10. via cimb bank. 12 sept 2020
12 Sep 20, 09:25 AM
QQbaby Mee Yuen: eda: hi, payment received, but still pending RM 10 for postage fee, TQ
12 Sep 20, 09:25 AM
QQbaby Mee Yuen: yaya: at the moment we accept dropship, you may email to order@qqbabyshop.com to get the T&C, TQ
12 Sep 20, 09:24 AM
QQbaby Mee Yuen: Aina: sorry dear, at the moment is sold out, will update when new stock coming, TQ
11 Sep 20, 05:42 PM
eda: Dah buat payment 2020090731797cimb bank RM71.80 /10 sept 2020
11 Sep 20, 11:08 AM
yaya: kalau ambk baju secara borong.. harga sama atau mcm mane ye..
10 Sep 20, 05:33 PM
jue: ada jual Reusable Ice Brick for Cooler Bag tak?
3 Sep 20, 03:41 PM
Aina: Pempers pant dah tak ada jual ke ?
3 Sep 20, 03:41 PM
Aina: Pempers pants dah tak ada ke ?
1 Sep 20, 03:53 PM
QQbaby JC::: Tina: sorry for east malaysia we only use nationwide as both courier that you request we no use TQ
1 Sep 20, 03:52 PM
QQbaby JC::: anis sofia: Kindly provide us your order no TQ
27 Aug 20, 09:03 AM
anis sofia: admin.please reply.hav u received my payment?😀
27 Aug 20, 08:16 AM
Tina: Hi, boleh ke kalau sarawak request courier guna J&T @ gdex?
26 Aug 20, 07:52 AM
anis sofia: morning😁 dh bnk in to cimb rm43.60
22 Aug 20, 11:22 AM
QQbaby JC::: Fara: sorry jika nak beli kat kedai sila direct call kedai check stock available tq
20 Aug 20, 05:49 AM
Fara: Nk tnye pampers saiz xl ad x qq shop melaka?
17 Aug 20, 02:12 PM
QQbaby MEEYUEN:: Qaslia: payment received, will post out today,TQ
[older messages]