2 Nov 13, 09:59 PM
Mira: jom tengok blog saya
26 Oct 13, 06:43 AM
Fatin: visit me back please
9 Oct 13, 03:45 PM
Farah: jom visit my blog
8 Mar 13, 03:50 AM
herpina: please come to my blog and read my latest post!
5 Mar 13, 12:32 AM
boss: there is a new post in my blog.. please do come and read it.. :D
4 Feb 13, 10:30 AM
azila: WOW. Nice Blog !! WAu! tengok ni! http://t.co/b9SaKcfD
30 Jan 13, 07:48 AM
listen me: WOW. Nice Blog !! who will win this RM100,000? http://t.co/byF1tmn3:)
23 Jan 13, 07:20 PM
Haili Yahya: nak tumbuk tuan blog leh? :p
20 Jan 13, 06:45 PM
utahaha: iya, kalau misalkan aku libur dan sudah dibogor, akan saya kabari. jum'at? Insya Allah bisa yaaaaaaaaaaa
18 Jan 13, 07:33 AM
utahaha: banyak schedule untuk main .pengen banget aku main. main sama kalian udah lama banget kita nggak ketemu. makan, masak, foto bareeeeeeng. eh, sms aku dong ndri. mobile phone aku rusak.
18 Jan 13, 07:30 AM
utahaha: aku pun belum libur , indri. uas masih 2 minggu lagi. insya allah minggu depan pulang, ndri
17 Jan 13, 09:28 AM
utahaha: indri, kamu sering banget sepertinya posting tentang pelajaran. hehehe. kamu udah uas kah?
5 Jan 13, 09:01 AM
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
2 Jan 13, 10:03 AM
baby cute: Heppy new year!! Jom Join kami utk menang ipad mini!!=> http://t.co/2HRysyhZ
30 Dec 12, 11:14 AM
Ghufran: Berblogwalking. Terlewat pulak......
25 Dec 12, 07:56 PM
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
18 Dec 12, 03:41 PM
Alia: Mahukah anda menjana RM38,000 sebulan hanya dengan bisnes intenet? Dapatkan panduan percuma ini sekarang.. Klik Disini
15 Dec 12, 03:41 PM
Azura: hohohoho..blogwalking sinijap.?jemputlah singgah k? :)
11 Dec 12, 04:44 AM
miss karen: haii tuan blog :) apa khabar :)
5 Dec 12, 05:18 PM
Shila: Great info, you may look at my website, we have great solution to improve your website.
[older messages]