27 Oct 17, 11:54 AM
polaris: saya dah update bahan ye
27 Oct 17, 11:53 AM
polaris: https://skrippengacara.blogspot.nl/
27 Oct 17, 11:53 AM
polaris: https://skrippengacara.blogspot.nl/
3 Oct 17, 10:44 PM
cuya: nape xkuar ye teks tu
3 Oct 17, 12:46 PM
kjj: good info
15 Mar 17, 01:34 PM
polaris: terima kasih semua yang singgah
16 Jun 16, 03:14 PM
Nida: tq admin :)
16 Jun 16, 03:06 PM
Nida: Bahan2 yg ada di blog ni sgt membantu. akan download nnt
4 Dec 15, 11:58 AM
Aida: salam, kat mn boleh dpt teks dinner x formal ye. TQ
28 Oct 15, 08:34 PM
Lily: Blogwalking. Have a nice day.
27 Oct 15, 05:59 PM
Cikgu Noor Mala Shahar: Salam, blogwalking ke sini.
27 Oct 15, 02:15 PM
iskandar: Salam blogwalking, is tanya apa khabar? singgah tambah trafik lagi kat sini.
23 Oct 15, 11:33 AM
KEDAI RAHSIA: UNTUK SUAMI HEBAT GAGAH PERKASA DAN ISTERI MENGGODA
17 Oct 15, 06:03 AM
EasyMoney: Have a blog? Earn 10673$ for every vistor.
8 Oct 15, 03:53 AM
Suziela: visit me back
6 Oct 15, 05:58 PM
polaris: kepada yang memerlukan bahan dah boleh muat turun pada link yer..
6 Oct 15, 10:41 AM
Nadia: singgah blogwalking
6 Oct 15, 09:32 AM
polaris: box.net pun nampaknya dah tak aktif...insyaallah saya tukar kepada google drive nanti
6 Oct 15, 09:31 AM
polaris: bahan ada..cuma tak berkesempatan nak upload bahan
6 Oct 15, 09:30 AM
polaris: Mesejterima kasih kepada yan g singgah
[mesej lama]