27 Okt 17, 11:54
polaris: saya dah update bahan ye
27 Okt 17, 11:53
polaris: https://skrippengacara.blogspot.nl/
27 Okt 17, 11:53
polaris: https://skrippengacara.blogspot.nl/
3 Okt 17, 10:44
cuya: nape xkuar ye teks tu
3 Okt 17, 12:46
kjj: good info
15 Mac 17, 01:34
polaris: terima kasih semua yang singgah
16 Jun 16, 03:14
Nida: tq admin :)
16 Jun 16, 03:06
Nida: Bahan2 yg ada di blog ni sgt membantu. akan download nnt
4 Dis 15, 11:58
Aida: salam, kat mn boleh dpt teks dinner x formal ye. TQ
28 Okt 15, 08:34
Lily: Blogwalking. Have a nice day.
27 Okt 15, 05:59
Cikgu Noor Mala Shahar: Salam, blogwalking ke sini.
27 Okt 15, 02:15
iskandar: Salam blogwalking, is tanya apa khabar? singgah tambah trafik lagi kat sini.
23 Okt 15, 11:33
KEDAI RAHSIA: UNTUK SUAMI HEBAT GAGAH PERKASA DAN ISTERI MENGGODA
17 Okt 15, 06:03
EasyMoney: Have a blog? Earn 10673$ for every vistor.
8 Okt 15, 03:53
Suziela: visit me back
6 Okt 15, 05:58
polaris: kepada yang memerlukan bahan dah boleh muat turun pada link yer..
6 Okt 15, 10:41
Nadia: singgah blogwalking
6 Okt 15, 09:32
polaris: box.net pun nampaknya dah tak aktif...insyaallah saya tukar kepada google drive nanti
6 Okt 15, 09:31
polaris: bahan ada..cuma tak berkesempatan nak upload bahan
6 Okt 15, 09:30
polaris: Mesejterima kasih kepada yan g singgah
[mesej lama]