4 May 15, 08:28 PM
Princess Elsa: Hi there..Blogwalking here. Visit my blog http://bit.ly/1ePVw4n
17 Dec 14, 09:54 PM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
22 Apr 14, 08:47 PM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
29 Oct 13, 02:13 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
6 Oct 13, 07:27 AM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
5 Oct 13, 08:31 AM
jomlike: apa yang fb x boleh, kami boleh..cth: share mood korang dgn status lagu di wall.
28 Sep 13, 03:14 AM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
28 Sep 13, 01:54 AM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
23 Sep 13, 10:55 AM
Nurazima: (Lelaki Kuat VS Wanita Cantik?) ---> http://ll.my/kedaix
19 Sep 13, 11:06 AM
CERITA HANGAT: ARTIS MALAYSIA DAN ANTARABANGSA YANG TERKINI
4 Sep 13, 02:44 PM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
5 Aug 13, 09:35 AM
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
2 Jul 13, 11:24 AM
Umaira: Tisu SuperMagicPower - Rahsia Abang Tahan Lama!
2 Jul 13, 03:26 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 09:59 AM
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
8 Jun 13, 09:18 AM
Download Free Albums: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com contact us
27 May 13, 03:35 PM
Grafik Mania 2013: Pakej Grafik terhebat 2013 telah keluar!! Download file 3.7 Gb -\r\nDapatkan sekarang sebelum terlambat!! Terhad kepada 15 orang sahaja!!
19 May 13, 06:39 PM
FreeProductTesting: hi, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com contact us
15 May 13, 01:44 AM
cboxadvertisement: Anda ingin beriklan dicbox seperti ini ? Percuma hanya di www.simplifiednow.com - Cara Beriklan Era Baru
15 Mar 13, 09:32 PM
Julia: Let me introduce this nice and great website to my friends, join me..
[older messages]