24 May 17, 04:46 PM
manjaKUcomel: Ziera, email ke [email] atau whatsapp ke nombor 60195702318. Bergantung pada berat. :)
24 May 17, 04:44 PM
Ziera: Postage ke brunei berapa ya?
12 May 17, 06:51 PM
manjaKUcomel: Ain, untuk tilam kekabu free shipping kami menggunakan pos parcel buat masa ni, jangka terima 3-7 hari bekerja. tq. 😊
12 May 17, 05:34 PM
AIN: kalau beli tilam kekabu free shipping guna ape ye? berapa lama sampai? terima kasih
2 May 17, 02:11 PM
manjaKUcomel: puan, postage ke Puchong hanya rm7.50 sahaja.
2 May 17, 02:03 PM
Barut Butang 6pcs: Saya nak tanya berapa harga postage ke Puchong, Selangor utk 6 pcs barut butang. Terima kasih
13 Feb 17, 11:25 AM
manjaKUcomel: wani, permis kami dah tutup. Hanya beroperasi online sahaja buat masa ni. tq.
12 Feb 17, 02:35 AM
wani: kedai kat mana yea. masih tutup lagi ke
11 Feb 17, 02:17 PM
manjaKUcomel: Fizq,kalau set kekabu rm10 pos parcel. tq.
10 Feb 17, 11:54 AM
Fizq: Hai boleh tau tak kos penghantaran brp rm ye biasanya utk ke area kl.
1 Feb 17, 03:30 PM
manjaKUcomel: shaiful, boleh cek di quick tracking kami sediakan di sini tq. :)
1 Feb 17, 12:46 PM
shaiful: mcm mana sy nk semak oder
11 Jan 17, 01:52 PM
manjaKUcomel: atiqah, salam, boleh puan whatsapp ke 0195702318. :)
10 Jan 17, 05:10 PM
atiqah: salam... boleh tak saya order melalui whatsapp?
23 Dec 16, 01:18 PM
manjaKUcomel: anne, permis kami dah tutup buat masa ni, hanya beroperasi secara online sahaja ketika ini.
23 Dec 16, 01:04 PM
anne: as'slm..bleh sy lokasi kedai di mana?trm ksh
23 Dec 16, 10:52 AM
manjaKUcomel: jaina, salam jaina, A160 masih dalam stok, payment sebelum 11pg penghantaran dibuat hari ni. parcel 3-7hari bekerja. kurier 1-2 hari bekerja.:)
23 Dec 16, 10:51 AM
manjaKUcomel: asyraf, salam, ye tuan, yang terpapar di website semua dalam stok. :)
23 Dec 16, 10:26 AM
jaina: salam , SET TILAM KEKABU ASLI & SARUNG A160 ada lg ke stoknya. Kalau byr hari ni, bila blh dpt ye
22 Dec 16, 12:52 PM
asyraf: salam. set sarung tilam baby ada stock lagi ke.. yg ada ready stock tu. mmg ada stock la ye.
[older messages]